Heropening Disneyland California verder af dan ooit

Terwijl Walt Disney World in Florida, waar een Republikeinse gouverneur het voor het zeggen heeft, al maanden terug open is, is het een héél ander verhaal aan de andere kant van de Verenigde Staten in het Democratische Californië waar Disneyland Resort gelegen is.

Terwijl het in de meeste staten van de Verenigde Staten niet zo goed gaat met de Corona-cijfers zijn de maatregelen in de ene staat toch iets helemaal anders dan in sommige andere staten. Helaas is de gezondheidszorg daar een meer politiek spel en statement geworden gevoed door de huidige politieke situatie in Washington DC en de Presidentsverkiezingen.In Californië hebben ze een tijdje geleden een kleurencode gecreëerd om de ergst van bepaalde regio’s in kaart te kunnen brengen. De kleuren zijn paars, rood, oranje en geel waarbij de laatste de kleur is die gegeven wordt als de Corona cijfers op zijn laagste zijn. Doordat de regio waar het Disneyland Resort gelegen is altijd in het rood is blijven staan bleven de poorten van Walt Disney’s originele themapark dicht.

En helaas ziet het er in de nabije toekomst niet beter op te worden, de kleur is inmiddels van rood naar paars veranderd wat dus volledig in de verkeerde richting is. Het ziet er naar uit dat het nog maanden kan duren of misschien wel toch er een vaccin is vooraleer men de cijfers genoeg zal kunnen doen dalen om de poorten van het Disneyland Resort terug open te kunnen zetten.


About Post Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *