Harmony in Color: Tokyo Disneyland viert 40ste verjaardag met gloednieuwe parade

Elke 5 jaar presenteert Tokyo Disney Resort een gloednieuwe parade en vanaf 15 April 2023 viert Tokyo Disneyland zijn 40ste verjaardag met de nieuwe parade “Harmony in Color” in het hoofdpark van Tokyo Disney Resort “Tokyo Disneyland”.De parade heeft als thema een ‘harmonieuze wereld van kleuren’ en toont thema’s als avontuur, moed, familiebanden en vriendschap door middel van verschillende verhalen van Walt Disney Animation Studios, evenals films van Disney en Pixar.
De finale bevat een prachtige praalwagen die gasten meeneemt op een reis naar een harmonieuze wereld van levendige kleuren die gevuld is met dromen.
Mickey Mouse en zijn Disney-vrienden, waaronder die van Walt Disney Animation Studios’ Zootopia, evenals Disney en Pixar’s Coco, zullen ook verschijnen.


To a World of Colorful Dreams (Start Harmony in Color parade)

Tinker Bell is de eerste personage die verschijnt in de nieuwe parade samen met dansers in kleurrijke kostuums.

Harmony in Color
Foto: Tokyo Disney Resort


Trying Everything (Zootopia)

Judy Hopps en Nick Wilde van “Zootopia” maken hun opwachting in de parade. Samen met hun hilarische vriend Clawhauser, die voor het eerst verschijnt in een Disney Park, gaan ze op spannende nieuwe missies. Nick Wilde verschijnt tijdens de parade ook voor het eerst in zijn politie uniform.

Foto: Tokyo Disney Resort


Finding Adventure (Up)

Russell, Dug en Carl uit Pixar’s “Up” gaan op een nieuw avontuur met de vogel Kevin en haar baby’s.

Foto: Tokyo Disney Resort


Showing Strength (Disney Prinsessen)

Merida leidt haar mede-Disney-prinsessen samen met een groep dansers, Vaiana, Rapunzel en Pocahontas terwijl ze zich heldhaftig wagen aan nieuwe grenzen, met moed en vastberadenheid in hun hart.

Foto: Tokyo Disney ResortFamily Bonds (Coco en The Incredibles)

Op de eerste praalwagen is Miguel te zien, terwijl hij met zijn familieleden een kleurrijk Day of the Dead-festival viert.

De volgende is een “superfamilie” onder leiding van Mr. Incredible. Mrs. Incredible en de hele familie verschijnen ook terwijl ze proberen baby Jack-Jack uit kattenkwaad te houden.

Foto: Tokyo Disney Resort


With Your Best Friends (Toy Story, Wreck-It Ralph en Big Hero 6)

Woody en Buzz Lightyear verschijnen bovenop RC, een op afstand bestuurbare auto.
Gevolgd door Ralph en Vanellope in haar geliefde racewagen.
Verder maken Hiro en Baymax van Big Hero 6 hun opwachting bij de heldenband. – Honey Lemon, Fred, Wasabi, Go Go Tamago, allemaal waakzaam over de stad San Fransokyo.

Foto: Tokyo Disney ResortDreams Come Together in Harmony (Finale)

In de finale verschijnen Mickey Mouse en Minnie Mouse in 40-jarig jubileumkleding, vergezeld van andere Disney personages op een prachtige praalwagen versierd met sprankelende kleuren. De komst van de praalwagen vormt de basis voor nog veel meer prachtige momenten en dromen die samenkomen om een ​​kleurrijke en harmonieuze toekomst voor iedereen te creëren.
Clarabelle Cow, Horace Horsecollar, Marie, Berlioz, Toulouse, Pinocchio, Geppetto en Jiminy Cricket volgen achter de finale paradewagen.

Foto: /Tokyo Disney ResortHarmony in Color vervangt de Dream Up Parade die debuteerde voor de 35ste verjaardag van Tokyo Disney Resort. In 2020 nam de Dream Up Parade een langdurige onderbreking vanwege de pandemie en kwam in 2021 terug in een aangepaste versie zonder dansers en afstandsregels.