Halloween Time in Hong Kong Disneyland is terug

Disney-schurken zijn opnieuw teruggekeerd om hun slechte manieren los te laten in Hong Kong Disneyland. Doe mee met het Halloween-feest en laat je “leuke” en “slechte” kanten zien.

Het spookachtige plezier van Disney Halloween Time is weer terug in Hong Kong Disneyland Resort! Van nu tot 31 oktober 2021 zullen de iconische schurken uit klassieke Disney-verhalen, evenals geliefde Disney Friends uitgedost in gloednieuwe Halloween-looks, samenkomen om een ​​ongelooflijk leuk en boosaardig Halloween-extravaganza te geven! Gasten worden uitgenodigd om deel te nemen aan het Halloween-feest door zich te verkleden in hun eigen stijlvolle Halloween-outfits, geïnspireerd op hun favoriete Disney-personages.

Gasten kunnen Hong Kong Disneyland twee keer bezoeken met een enkel ticket voor slechts HK $ 699, een verdubbeling van de verrassingen tijdens zowel het Halloween- als het kerstseizoen! Maak je klaar om te genieten van deze magische, spookachtige wereld en laat je “leuke” en “slechte” kanten los!

Een leuk en vet feest als geen ander

Plezier – Begin je dag goed door je camera te pakken en selfies te maken met Mickey en zijn vrienden – en ook met Duffy en zijn vrienden – allemaal verkleed in hun kleurrijke Halloween-kostuums. Je vindt Vampirina ook in The Annex en Winnie the Pooh en Friends in de Halloween Time Festival Gardens.

Zing en dans daarna met Mickey en zijn vrienden terwijl ze deelnemen aan Mickey’s Halloween Time Street Party met iconische herfstkleuren, gigantische jack-o’-lantern-wervelingen en vrolijke muziek. Vampirina en prinses Sofia nemen voor het eerst deel aan de parade, dus mis het niet! In Fantasyland zijn de Halloween Time Festival Gardens ook de perfecte plek om overdag trick-or-treat te doen. Kleine gasten kunnen hun eigen trick-or-treat-zakjes maken en uit hun dak gaan bij speciale snoepstations.

Wicked – De gemene energie is dit jaar nog sterker! De slechteriken hebben van Adventureland hun eigen kwaadaardige thuisbasis gemaakt met overal Halloween-versieringen. Gasten kunnen langskomen in de gloednieuwe Wicked Fun Party Zone waar de Disney Villains hun krachten bundelen om de spookachtigste feestsfeer te creëren. Als je durft, ontmoet dan Disney Villains in levende lijve, inclusief de duivelse Maleficent en Cruella de Vil, die na zonsondergang op je wachten op nieuwe fotolocaties. Wees op je hoede, want Loki, de god van het onheil, en andere gemene artiesten kunnen je ook verrassen wanneer je het het minst verwacht. Om je slechte reis te voltooien, voed je je eetlust met spiesjes geïnspireerd en gethematiseerd naar de schurken tijdens het “Halloween BBQ-feest” op Karibuni Marketplace. Je kunt ook merchandise-items met Halloween-thema kopen in Adventureland!

De heerlijk kwaadaardige en geliefde muzikale show “Let’s Get Wicked” zal dit jaar terugkeren om gasten te betoveren. Ursula van The Little Mermaid, Cruella de Vil van 101 Dalmatians, Dr. Facilier van The Princess and the Frog, Gaston van Beauty and the Beast en Mother Gothel van Tangled, zullen allemaal hun eigen unieke slechtheid naar de show brengen, met schurkenthema liedjes die door het hele Theatre in the Wild klinken.

Als de nacht over het resort valt, trek je een dapper gezicht terwijl je naar de Halloween Time Festival Gardens gaat om nog meer Disney-schurken tegen te komen, waaronder de koningin uit Sneeuwwitje en de zeven dwergen, de hartenkoningin uit Alice in Wonderland, Hades uit Hercules, Jafar uit Aladdin, Big Bad Wolf uit The Three Little Pigs en Captain Hook uit Peter Pan.

Verkleed je in “leuke” en “slechte” stijlen met nieuwe Halloween-merchandise

Om er het beste Halloween-feest ooit van te maken, verkleed je je in je eigen stijlvolle Halloween-outfit, geïnspireerd op je favoriete Disney-vriend of Disney-schurk. Wees extra trendy en creatief dit seizoen als je overdag je “leuke” kant laat zien met Disney Friends en je “slechte” kant met Disney Villains als de avond valt tijdens dit speciale Halloween-feest! Disney-fotografen kunnen een slechte foto voor je maken. Je zult misschien verrast zijn door de randen met Halloween-thema en een spookachtig tintje in je foto!

Een multi-zintuiglijke feestervaring waarbij smaak het spookachtige feest naar een hoger niveau tilt

Het Halloweenfeest in Hong Kong Disneyland Resort is een ervaring als geen ander. Het is een multi-zintuiglijk feest dat niet alleen de bezienswaardigheden en geluiden van slecht plezier omvat, maar ook een scala aan heerlijke kwaadaardige en Instagrambare lekkernijen in het park en de hotels om je een complete #Eatertainment-feestsfeer te bezorgen.

Begin je reis zoet met een “Maleficent soft serve” bij Midtown Delights. Pak vervolgens een cupcake met een thema bij de automaten voor buiten op basis van je favoriete schurk voor een perfecte foto. Ontspan op het Tahitiaanse terras met een griezelige “Halloween Snack Platter” en “Queen’s Brew”. Het Main Street Corner Cafe Hosted by Coca-Cola® heeft ook een nieuwe “Poison Apple Specialty Drink” – Pink Lemonade Dragon Fruit met Poison Apple Ice Cube. Durf je de “Taste of Evil – The Villains’ Popcorn” te proberen bij de buitenverkoopkarren? De smaak is zo magisch dat je wilt blijven kauwen!

Probeer in de themarestaurants van het hotel de “Bloody Mojito” en “Witch’s Brew”, en bereid je voor op het verslinden van gemene gerechten. Ervaar in het Hong Kong Disneyland Hotel het Halloween-buffet in het Enchanted Garden Restaurant voor griezelig gemaakte gerechten. De Sea Breeze Bar biedt u ook een “Halloween Barbecue Semi-Buffet Dinner” met speciale drankjes in de vorm van een reageerbuis en schedelvormige lekkernijen die speciaal zijn gemaakt voor het Halloween-feest. Bezoek vervolgens Crystal Lotus om te genieten van “Jack’s Party” met het gezicht van de Pumpkin King op garnalenknoedels. Ten slotte biedt het World of Color Restaurant in Disney Explorers Lodge de weelderige “Jack’s Haunted Pizza” aan. En vergeet niet om je borden schoon te maken – Disney Villains houden er niet van dat je restjes achterlaat!

Staycation in de stijl van Halloween

Reserveer een kamer bij de Hong Kong Disneyland Resort hotels en ervaar een “Wicked Fun” Staycation! Gasten kunnen het Halloween-plezier verlengen met een verblijf in onze hotels, die nog leuker worden dankzij de knutsel- en recreatieactiviteiten met Halloween-thema. Deze omvatten de Disney Villains Wicked Night, de Disney Evil Gathering en de Halloween Time Trick-or-Treat Trail. Bodypaintingsspecialisten in de Storybook Playroom van het Hong Kong Disneyland Hotel zullen aanwezig zijn om je te laten zien hoe je je outfit kunt verfraaien met tattoostickers en merchandise met Halloween-thema.

Reserveer een kamer bij de Hong Kong Disneyland Resort hotels en ervaar een “Wicked Fun” Staycation! Gasten kunnen het Halloween-plezier verlengen met een verblijf in onze hotels, die nog leuker worden dankzij de knutsel- en recreatieactiviteiten met Halloween-thema. Deze omvatten de Disney Villains Wicked Night, de Disney Evil Gathering en de Halloween Time Trick-or-Treat Trail. Bodypaintingsspecialisten in de Storybook Playroom van het Hong Kong Disneyland Hotel zullen aanwezig zijn om je te laten zien hoe je je outfit kunt verfraaien met tattoostickers en merchandise met Halloween-thema.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *