Halloween Soirées Line-up Disneyland Parijs 2019

De Halloween Soirée in Disneyland Parijs is al een tijdje een traditie voor veel fans van Disneyland Parijs. Dit jaar is de Halloween Soirée niet één keer maar twee keer. Beide events (26 én 31 oktober) zullen vol zitten met Disney schurken en anderen Disney figuren.

Nieuw! Goofy en Max Spooky Space Party wacht op jou in Discoveryland! Dans als een robot en ga helemaal uit de bol met Goofy & Max en vanaf middernacht gaat het verder op de muziek van een bekende DJ!


Nieuw! Elk uur zullen er een fantastische wezens “het Land van de Doden” binnenvallen in Frontierland voor Fiesta de la Tierra de los muertos. Ook hier kun je dansen op het ritme van een DJ.


Are you Brave Enough? Zal terug keren met gaststerren zoals Jafar, Ursula en Maleficent, en zal het ook een nieuwe scène bevatten. De show wordt 5 keer per avond gespeeld op de Castle Stage.


De Disney schurken nemen het Disneyland Park over met “The Disney Villain’s Halloween Parade”. Mis deze Halloween optocht niet waar de Disney schurken in de spotlight staan. Twee keer te zien tijdens het event.


Ga op de foto met Jack Skellington en Sally van het bekende The Nightmare Before Christmas aan de voorkant van Phantom Manor. En verwacht de opkomst van een nieuw character die langs komt naar Disneyland Parijs.


Als je durft kun je Adventure Ilse bezoeken (op eigen risico). Niet alleen kan je in het donker de piraten gaan opzoeken op Adventure Isle, maar kan je ook op de foto met de meest bekende piraat Jack Sparrow.

En vanaf dit jaar zullen er ook speciale projecties zijn op de “Skull Rock”


Ontmoet je favoriete Disney figuren de hele avond in een magische sfeer vol licht, muziek en ambiance.

About Post Author