Halloween 2021 in Disneyland Paris

Vanaf 1 oktober tot 7 november 2021 is het opnieuw Halloween in Disneyland Paris! Sluit je aan bij Cruella, Maleficent, Jafar en de andere Disney-schurken voor serieus spookachtig plezier op Disney’s Halloween Festival!

Disneyland Park zal gekleed gaan in zijn meest spooktaculaire Halloween-kostuum!
Van Main Street U.S.A.® tot Sleeping Beauty Castle, de geest van Halloween is overal waar je oogballen kunnen zien. Jack ‘o-lantaarns staan ​​langs de straten, terwijl griezelige geesten overal kunnen opduiken om je een griezelige verrassing te bezorgen. Kruip verder naar Frontierland om een ​​kleurrijk Mexicaans festival te ontdekken, compleet met levendige muziek en steigerende skeletten.

Maak kennis met de wonderbaarlijk ondeugende Disney Villains
Captain Hook, Cruella, Maleficent en andere ontzettend vriendelijke schurken zullen op het feest aanwezig zijn. Sluipend door Disneyland Park en het Studio Theatre in Walt Disney Studios Park, zal hun enige kwade bedoeling zijn om de meest demonische selfies met je mee te nemen. Haal je telefoons tevoorschijn… als je durft!

Maak een betoverende selfie met Disney-personages.
Zet je meest dreigende glimlach op voor een echt BOOtiful selfie! Mickey, Minnie en de rest zijn gekleed in hun meest spookachtige Halloween-kostuums en ze kunnen niet wachten om een ​​waanzinnig mooi moment met je te delen. Wie ontmoet jij dit jaar met het geluk?

Een enge draak is op jacht in Disneyland Paris!
Maleficent is getransformeerd in een draak, die brandende vlammen spuwt om de dappere prins Philip te vernietigen. Verzamel je moed en kom juichen op deze geweldige strijd tussen Goed en Kwaad in Disneyland Park!

Een betoverend welkom
Mickey, Minnie en hun vrienden zullen er zijn om je bij aankomst te begroeten! ’s Avonds stuurt het beroemde koppel je weg met afscheidskusjes.

Alle tricks & treats van Halloween in de Disney Parken!
Overal waar je je ogen neerlegt, is iets griezelig leuks te zien. Onze boetieks zijn van vloer tot plafond gevuld met lekkernijen voor het hele gezin, terwijl onze restaurants in de Disney Parken, Hotels en Disney Village zelfs de meest monsterlijke eetlust kunnen stillen. Je vindt zelfs enkele speciale drankjes op de drankenmenu’s, evenals snacks die speciaal zijn gemaakt voor deze meest angstaanjagende seizoenen!

En een heksenhoed vol andere verrassingen!
Meer verrassingen volgen op een later tijdstip.

About Post Author

Een reactie achterlaten