Grote verandering bij de Disneyland Paris parking

Al enkele jaren zijn ze bezig met een grote verandering en opknapbeurt van de grote Disneyland Paris parking, het begon met de zonnepanelen die over de volledig Disneyland Paris parking geplaatst werden, het vernieuwen van de moving walkways, het renoveren van de toiletten en de hondenkennel.Automaten vanaf vandaag actief op Disneyland Paris parking

Een andere grote verandering zal vanaf vandaag geactiveerd worden, de automatische betaalterminals. Ze staan er al een lange tijd maar werden nog nooit gebruikt, vanaf nu kan je bij veel van deze automaten automatisch met je bankkaart betalen om de parking binnenrijden met je Disney Hotel Magic Pass, een Jaarpas of Cast Member ID.

Op het uiterst linkse rijvak zal je nog altijd via een normale kassa kunnen betalen met zowel bankkaarten als met contant geld. De rijvakken waar je alleen met zo’n automatische terminal toegang zal krijgen zal aangeduid worden met de letters “CB”, want Carte Bancaire in het Frans betekend.

Let dus goed op als je binnenkort naar Disneyland Paris gaat, want dit zal ongetwijfeld voor verwarring zorgen bij veel bezoekers aangezien veel internationale bezoekers geen idee hebben wat “CB” is.

Disneyland Paris