Groep Belgen krijgt flinke klappen in Disneyland® Paris na ruzie over coronamaatregelen

In De Franstalige krant Nord Éclair is het verhaal verschenen over een groep Belgen uit het Waalse Moeskroen die tijdens hun verblijf aan Disneyland Paris in ruzie zijn gekomen over de coronamaatregelen met een ander gezin.

De ruzie ging over het feit dat er geen afstand werd gehouden en de kinderen ouder dan 11 jaar geen mondmasker droegen terwijl dit verplicht is tijdens een bezoek aan het Franse Disney resort.

De irritaties begonnen al in de wachtrij van de darkride attractie Pirates Of The Caribbean toen één van de Belgen een opmerking gaf over het overtreden van de coronamaatregelen. Even later kwamen de twee gezinnen elkaar terug tegen in Fantasyland bij de attractie “Les Pays des Contes de Fées”.

Daar kreeg de groep Belgen flinke klappen toen de vader van het anderen gezin wild om zich heen begon te slaan. één van de Belgen belandde op de grond. Zijn zus kreeg achteraf ook een flinke klap in het gezicht. De twee anderen kregen ook meerdere slagen.

De beveiliging kwam ter plaatse en hadden de dader meegenomen en hij moet op een later tijdstip verschijnen voor de rechter.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *