Grappig: Vlieger uit nieuwe show “Disney KiteTails” vliegt in boom

(Foto: BlogMickey)

Enkele dagen geleden begon Walt Disney World met het vieren van zijn 50 jarig bestaan, speciaal voor de viering kreeg Disney’s Animal Kingdom een nieuwe show “Disney Kitetails” met dansers en immens grote vliegers van Disney figuren.

De show was al niet zo geliefd bij verschillende Disney fans omdat veel fans het goedkoop entertainment vonden en het avondspektakel Rivers of Light ging vervangen.

Ook waren enkele fans er van overtuigd dat het niet lang zou duren voor er problemen zouden opduiken met deze show en ze hebben al volledig hun gelijk gehaald 2 dagen na de premiere. Want de Baloo vlieger bleef gisteren vast hangen in een boom nabij een terras waar mensen aan het eten waren. Ook was enkele dagen geleden een show afgelast nadat er een performer in het water viel en werd er al een B-mode show vertoont zonder vliegers.

Foto: thetragickingdom / Walt Disney World News Today

Na het accident met de Ballon vlieger besloot Disney World om alle resterende shows van de dag niet te laten doorgaan. Wat er nu zal gebeuren met de show de komende dagen is momenteel niet geweten.

Foto: BlogMickey

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *