Gerucht: Premier Acces de nieuwe Fastpass?

Online doen er geruchten de ronde dat Disneyland Paris binnenkort zal starten met Disneyland Paris Premier Acces, een opvolger van de betaalde Fastpass dat we vroeger gezien hebben, en dat zou ook enkele digitaal kunnen dus via de app.De vraag stelt zich natuurlijk wat er dan met de gewone gratis Fastpass zal gebeuren. Komt die terug of zal de gratis fastpass verdwijnen en zal iedereen er voor moeten betalen? Het is toch best spannend aangezien Fastpass best wel een leuke tool was om tijdens je bezoek iets minder veel in wachtrijen te moeten staan. En voor alles nog eens een supplement te moeten betalen nadat je al een duur ticket of verblijf hebt betaald is toch een negatieve evolutie.

Ook in Shanghai Disney Resort bestaat er een betaalde Premier Acces optie naast de gewone Fastpass. Alles lijkt daar digitaal te gebeuren. De toekomst voor Disneyland Paris?

Merk ook op dat Buzz Lightyear Laser Blast afgelopen week terug werd geopend na een grote renovatie en dat de Fastpass machines verdwenen waren. Maar toch hangt er nog altijd een Fastpass klokje aan de Fastpass ingang van de attractie. Ook bij de vernieuwde attractie Cars, ROAD TRIP in het Walt Disney Studios Park, hebben we een Fastpass ingang ontdekt zonder dat er ergens Fastpass-machines op te merken zijn.

Het zal dus af te wachten zijn wat Disneyland Paris zal doen. Ofwel de gratis fastpass terug en ook de betaalde fastpass zoals het vroeger ook bestond en alles digitaal via de app aangezien er op bepaalde plaatsen geen machines meer staan. Of moeten we afscheid nemen van de gratis fastpass en zal alles betalend en via de app moeten gebeuren. Waarbij ook mensen met een jaarpas een extra supplement bij hun jaarpas gaan moeten betalen om de optie van het betaalde fastpass-systeem te kunnen gebruiken.

En wat de Stand-by pass? Wij vermoeden dat het Stand-by pass systeem misschien zal omgevormd worden tot een nieuwe digitale fastpass. Het valt op dat er van die Stand-by Pass nog weinig gesproken wordt en dat het systeem ook geen enkele keer werd geactiveerd sinds de heropening van Disneyland paris.

De toekomst zal het uitwijzen !

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *