Gerucht: Disneyland Paris koopt boten van Fantasmic uit Tokyo Disney Resort voor nieuwe show

Foto: Reuben Teo Photography

Er is zelfs nog geen groot meer momenteel in het Walt Disney Studios Park, maar volgens twitteraccount @RichyDisney zou Disneyland Paris al reeds een aankoop gedaan hebben van 4 boten die gebruikt werden in Fantasmic uit Tokyo DisneySea.

Vorig jaar in maart 2020 was de laatste opvoering van Fantasmic in Tokyo DisneySea en momenteel zijn ze daar volop bezig met de voorbereidingen van een nieuw avondspektakel als opvolger van Fantasmic.

Ook in Disneyland Paris zijn ze momenteel bezig met de eerste fases van het creëren van nieuw entertainment dat zal plaatsvinden op het grote meer dat in één van de komende jaren zal toegevoegd worden aan het Walt Disney Studios Park. Het feit dat Tokyo en Parijs op hetzelfde moment nieuw entertainment in elkaar steken voor op een groot meer is volgens twitteraccount RichyDisney geen toeval en beweert dat Disneyland Paris reeds een deal heeft gesloten om 4 boten aan te kopen.

Aankoopgeschiedenis van Disneyland Paris:

Het zou niet de eerste keer dat er materiaal zou verhuizen naar anderen Disney parken in de wereld. Voor de nieuwe parade “Disney Stars On Parade” die in 2017 in premiere ging in Disneyland Paris zijn er twee tweedehands paradewagens afkomstig uit Tokyo Disney Resort.

En ook de voormalige lichtjesparade Disney’s Fantillusion Parade die tijdens de hoogseizoenen te zien was van 2003 en 2012 in Disneyland Paris is afkomstig uit Tokyo.

Naast Disneyland Paris gebruiken ze in het Magic Kingdom (Walt Disney World) twee paradewagens die origineel afkomstig zijn uit Tokyo Disney Resort.

Foto: Disney Round The World

Als er effectief boten uit Tokyo Disney Resort zullen verscheept worden naar het Franse Disney resort is NIET bevestigd door Disneyland Paris, maar de aankoopgeschiedenis laat de geruchtenmolen op vollen toeren draaien.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *