Geniet van een magische reünie met vrienden en familie door het Jaar van het Konijn te vieren in het Shanghai Disney Resort, vanaf 13 januari 2023

Maak je klaar om het Jaar van het Konijn in te springen met een reeks speciale vieringen in het Shanghai Disney Resort van 13 januari tot 10 februari 2023. Tijdens de festiviteiten van een maand worden gasten aangemoedigd om familie, vrienden en geliefden mee te nemen voor een leuke en unieke Lentefeest vakantie. Gasten kunnen niet alleen blijven genieten van de Disney Winter Frostival die het hele seizoen duurt, maar zullen ook een feestelijke nieuwe inrichting, heerlijk entertainment, heerlijk geruststellend eten en unieke koopwaar ervaren die allemaal een eerbetoon zijn aan tijdloze Chinese tradities in kenmerkende Disney-stijl. Gasten krijgen ook de kans om als een van de eersten te dineren in Donald’s Dine ’n Delights in Disneytown, gepland voor half januari 2023. Terwijl de jaarlijkse voorbereidingen voor het Lentefestival beginnen, is er geen magischere plek dan Shanghai Disney Resort voor gasten om geliefde tradities te vieren en nieuwe herinneringen te creëren.

Om het Jaar van het Konijn te vieren, worden gasten getrakteerd op tal van mogelijkheden om hun favoriete konijntjes te ontmoeten. Van Zootopia van Walt Disney Animation Studios zal Judy Hopps aanwezig zijn bij de vieringen van het Lentefestival. Als een van de geliefde konijnenkarakters van het park, zal Judy haar eigen mozaïek ontvangen tussen de twaalf sterrenbeelden in de Tuin van de Twaalf Vrienden. In navolging van het optimisme van het jaar en haar “alles proberen”-houding, beeldt het mozaïek Judy uit die vrolijk met de trein naar de metropool Zootopia gaat terwijl de kenmerkende skyline wacht, boordevol avontuur.

Judy zal ook verschijnen in de populaire shows die dit jaar terugkeren naar Mickey Avenue. Samen met Mickey, Minnie en hun vrienden voor een energieke bijeenkomst tijdens de ‘Spring Festival Drum Ceremony’ in de ochtend, zal Judy de gasten laten bonzen op het ritme van de muziek terwijl het elke dag vult met geluk en geluk. Bovendien kunnen gasten Judy zien op selfieplekken op Mickey Avenue, compleet met een vrolijke nieuwe overlay voor de feestdagen, waardoor deze foto’s een uniek souvenir worden voor het Jaar van het Konijn.

Donald’s Dine ’n Delights zal authentieke Disney-smaken naar meer gasten brengen door middel van een breed scala aan lekkernijen. Diners kunnen genieten van heerlijke pizza’s en steaks, en genieten van over-the-top shakes, ijscoupes en andere heerlijke desserts. Proef seizoensgebonden lekkernijen zoals warme appelcider en chocolade-eierpunch, die zeker in de smaak zullen vallen bij gezinsleden van alle leeftijden. Gasten mogen het plezier van het unieke souvenirbestek niet missen, alleen verkrijgbaar bij Donald’s Dine ’n Delights.

Buitengewoon entertainment en liveshows waarin konijnenelementen centraal staan, brengen dit seizoen de magie van saamhorigheid naar elk konijn. In overeenstemming met de traditie van het Lentefestival om nieuwe kleding te dragen voor de feestdagen, zullen Mickey and Friends en Duffy and Friends frisse Spring Festival-looks aantrekken met stijlvolle konijnenmotieven. Tijdens de Disney Winter Magic Cavalcade kunnen gasten op de foto met deze Disney-fashionista’s op aangewezen selfie-spots en deze nieuwe outfits nog eens zien.

Voor een speelse kijk op het Jaar van het Konijn die gasten mee naar huis kunnen nemen, biedt het park eten en drinken met konijnenthema, zoals de Disney StellaLou Train Popcorn Bucket of een konijnvormige Donald Tumbler. Bovendien is het Lentefestival nooit compleet zonder een warme familiebijeenkomst. Gasten kunnen kostbare familiemomenten creëren tijdens een Spring Festival Afternoon Tea for Two in Mickey & Pals Market Café, of zelfs een zoete churro met rode fluwelen chocolade als tussendoortje in de middag. Elke reünie van het Lentefestival verdient een feestelijke banketmaaltijd, en de Royal Banquet Hall Spring Festival Family Feast Set biedt gasten een ruime keuze aan heerlijke lekkernijen. De hotels van het resort doen ook mee aan de festiviteiten, met zowel Lumiere’s Kitchen in Shanghai Disneyland Hotel als Sunnyside Café in Toy Story Hotel, die een Spring Festival Buffet presenteren.

About Post Author

Een reactie achterlaten