Geniet van de lente in het Shanghai Disney Resort

Bloemen beginnen overal in de stad te bloeien en Shanghai Disney Resort is een magische plek geworden voor gasten uit Shanghai en heel China om te genieten van de langverwachte komst van de lente.

Van 1 maart tot 31 mei 2023 presenteert Shanghai Disney Resort een overvloed aan nieuwe aanbiedingen, waardoor gasten de kans krijgen om nieuwe personages te ontmoeten, spannende gelegenheden te vieren zoals Internationale Vrouwendag, Earth Month en Chip ‘n’ Dale’s verjaardag, en te genieten van spannende Marvel-thema-activiteiten. Met zoveel om te ontdekken, is Shanghai Disney Resort een perfecte plek om deze lente de frisse lucht in te ademen en nieuwe avonturen te beginnen!


Om het 100-jarig jubileum van Disney te herdenken, lanceert Shanghai Disney Resort vanaf 1 maart een reeks vieringen met een reeks tijdelijke aanbiedingen. Ter ere van 100 jaar verhalen vertellen kunnen fans en gezinnen van alle leeftijden hun meest geliefde Disney-herinneringen opnieuw beleven en genieten van nieuwe hartverwarmende verhalen en ervaringen die verband houden met deze gedenkwaardige mijlpaal.

Shanghai Disney Resort


Betreed een verleidelijke sprookjeswereld in volle bloei
De lente hangt echt in de lucht als een spectaculair bloemenlandschap de gasten begroet die het park binnenkomen en hen omhult met de geuren van de bloeiende bloemen. Tussen de bloemen kunnen gasten voor het eerst levendige vormsnoei van Duffy, LinaBell, Pluto en Goofy zien, die zich aansluiten bij de line-up van Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Daisy Duck, en Chip ‘n’ Dale.Deze bloemenfantasie heeft zich ook verspreid naar het decor en de ervaringen van het resort met nog meer lentelekkernijen die gasten kunnen ontdekken. Een centraal punt in deze bloemenshows is het prachtige bloementhema in de Gardens of Imagination – een eerbetoon aan Fantasia van Walt Disney Animation Studios.

Vlakbij biedt de nieuwe, kleurrijke sociale muur een levendig decor voor onvergetelijke lenteherinneringen. Schattenzoekers moeten hun ogen open houden, want de kleurrijke thema-eieren zijn dit voorjaar weer terug. Dit jaar zijn er nieuwe eieren van Koslov en Mr. Big uit Zootopia, samen met een reeks eieren met konijnenthema, waaronder Oswald the Lucky Rabbit, Bunny en Ducky uit Pixar’s Toy Story 4 en Rabbit uit Winnie the Pooh.


Dit seizoen zullen meer personages meedoen, waaronder een wereldwijd debuut en de verbeterde “Disney Color-Fest: A Street Party!”
Ervaar het verbeterde “Disney Color-Fest: A Street Party!” omdat het een terugkeer maakt met een nieuw formaat. LinaBell neemt voor het eerst deel aan het feest in een geheel nieuwe outfit, speciaal voor deze gelegenheid. Dit jaar stopt de show niet één keer, maar twee keer langs de route, terwijl personages beginnen te dansen op aanstekelijke muziek in een explosie van kleurrijke energie. Gasten krijgen de kans om het feest mee te maken terwijl het zich verplaatst tussen Disney•Pixar Toy Story Land en Whistle Stop Shop, wat de lentesfeer van het park langs de route opfleurt.De verrassingen houden daar niet op! Red Panda Mei uit Pixar’s Turning Red verschijnt later dit voorjaar voor het eerst wereldwijd! Met haar schattige en pluizige uiterlijk en vrolijke houding zal Red Panda Mei zeker haar weg naar de harten van alle gasten vinden.Op Mickey Avenue zullen ‘Mickey and Friends’ en ‘Duffy and Friends’ de aandacht trekken in hun nieuwe seizoenskleding terwijl ze gasten begroeten. Altijd degenen die de nieuwste trends omarmen of bepalen, hebben ‘Mickey and Friends’ een collectie felle kleuren en trendy accessoires die de frisheid van de lente vertegenwoordigen. Ondertussen zullen ‘Duffy and Friends’ gekleed zijn voor een zonnige dag in de achtertuin met outfits met bloemenelementen en een speciale bloem die uniek is voor elke vriend.De klassieke ochtendshow “Zao Shang Hao” keert dit voorjaar terug, waardoor terugkerende gasten en nieuwe bezoekers veel hebben om naar uit te kijken. Winnie de Poeh en zijn vrienden zullen ook hun nieuwe outfits aantrekken om gasten te ontmoeten tegen een levendig decor in het Honderd Bunderbos!

Vier de hele lente aanbiedingen met prinsessenthema voor Internationale Vrouwendag, Chip ‘n’ Dale’s verjaardag, Marvel en meer
Gedurende elke maand van maart tot mei brengen verschillende thema’s hun eigen lentemagie naar het resort. De lente markeert een viering van vrouwen in het Shanghai Disney Resort met de terugkeer van de vieringen van Internationale Vrouwendag. Gasten zullen meteen enkele veranderingen in het park opmerken wanneer Minnie’s op maat gemaakte bord terugkeert naar het toegangsportaal en de iconische gebloemde Mickey wordt getransformeerd in een gebloemde Minnie om gasten te verwelkomen wanneer ze aankomen. Gasten die van plan zijn om op 7 en 8 maart te bezoeken, kunnen het meeste uit deze speciale feestdag halen met de Women’s Day Afternoon Ticket. Het ticket is van 3 maart tot en met 8 maart in beperkte hoeveelheden te koop en biedt speciale toegang tot Shanghai Disneyland na 15:00 uur op de vooraf geselecteerde ticketdatum.Internationale Vrouwendag zal ook Disney-prinsessen in de schijnwerpers zetten, terwijl Shanghai Disneyland in maart de prinsessen en koninginnen viert die vrouwen en meisjes over de hele wereld inspireren. Gedurende de hele maand zullen geselecteerde Disney-prinsen en -prinsessen af en toe optreden op het kasteelbalkon naast hun optredens in Mickey’s Storybook Express.

Op 1 maart, het begin van de festiviteiten, en op Internationale Vrouwendag op 8 maart, verschijnen Disney-prinsessen en -koninginnen op het balkon van het Enchanted Storybook Castle en verschijnen ze in Mickey’s Storybook Express, waar ze ook vergezeld zullen worden door Raya van ‘Raya and the Last Dragon’.

Fans van Disney-prinsessen zullen deze maand ook genieten van een speciale projectie op het Prinsessenkasteel vlak voor het dagelijkse nachtelijke spektakel. Daarnaast kunnen gasten genieten van gerechten met een prinsessenthema in de iconische Royal Banquet Hall, of genieten van een tijdelijk lentebrunchbuffet in Lumière’s Kitchen en meer. Bovendien is er geheel nieuwe merchandise uit de Perfectly Imperfect Princess Collection beschikbaar voor gasten.


In April is het dan tijd om de verjaardag van Chip ‘n’ Dale op 2 april te vieren, Shanghai Disney Resort organiseert een reeks thema-aanbiedingen, te beginnen met een verjaardagsceremonie voor het energieke duo voor Storytellers Statue. De hele maand is de Chip ‘n’ Dale’s Boogie-Woogie Revue terug met dans, muziek en plezier, waardoor alle gasten op Adventure Isle opgewekte energie krijgen. Clarice is ook uitgenodigd voor het feest en ze kan niet wachten om zich bij de bende op Mickey Avenue aan te sluiten en al haar fans te ontmoeten.


Nu het weer in mei begint op te warmen, neemt ook de actie toe terwijl activiteiten met een Marvel-thema het resort overnemen. De hele maand is er iets om naar uit te kijken voor elke Marvel-fan. In Tomorrowland presenteren Mickey and Friends een speciale Marvel Stage Show op de E-stage, met gloednieuwe looks geïnspireerd op hun favoriete Marvel Super Heroes. Ze zullen periodiek verschijnen zodat gasten de kans krijgen om foto’s te maken met de personages in hun nieuwe outfits. Om nog meer verrassingen toe te voegen, zal het Avengers Deployment Vehicle verschijnen tijdens de pre-parade van Mickey’s Storybook Express en deelnemen aan de speciale show Avengers Special Mission met Marvel Super Heroes achterin. Gasten kunnen ook Marvel Super Heroes ontmoeten tijdens de Character Special Appearance in Marvel Universe en een foto maken op een speciale fotolocatie met Marvel-thema.In juni viert Donald zijn verjaardag met alle zwier die gasten van het vrolijke personage mogen verwachten. Zowel het park als Disneytown vieren zijn verjaardag met diverse activiteiten. In juni zullen er ook meer vieringen zijn om gasten te verwelkomen.


Het vieren van verhalenvertellers, makers, fans en families op Disney’s 100ste verjaardag
The Walt Disney Company viert dit jaar zijn 100ste verjaardag, en om dankbaarheid te betuigen aan verhalenvertellers, makers en Disney-fans en families over de hele wereld, zal Oswald the Lucky Rabbit — een van de eerste personages gecreëerd door Walt Disney en zijn team — zijn debuut in het Shanghai Disney Resort maken vanaf 10 april. In navolging van het Jaar van het Konijn zal Oswald deelnemen aan de dagelijkse activiteiten van het park om iedereen geluk te brengen en zal hij aanwezig zijn bij een welkomstceremonie voor zijn debuut in het resort. Gasten kunnen deelnemen aan een stukje Disney-geschiedenis door met Oswald mee te gaan voor een leuk fotomoment op Mickey Avenue. Speciale merchandise, waaronder Oswald the Lucky Rabbit, Duffy and Friends en andere speciale feestcollecties, zullen gasten nog meer manieren bieden om een stukje magie van de 100ste verjaardag mee naar huis te nemen.Tijdens de festiviteiten krijgen gasten genoeg kansen om hun favoriete Disney-momenten opnieuw te beleven en tegelijkertijd veel nieuwe te maken. In een belichaming van Disney’s rijke verhalenvertelling, zullen van maart tot juni honderd klassieke en nieuwe Disney-personages verrassingsoptredens maken in pre-parades en Mickey’s Storybook Express tijdens deze speciale feestelijke periode.


De lente staat in volle bloei met lekkernijen en merchandise met bloementhema
De bloemige invloeden van de lente zijn ook verwerkt in een reeks nieuwe eet- en drinkwaren in het resort. Gasten kunnen genieten van een scala aan lekkernijen zoals de Sakura Flavoured Chocolate Churros, Rose Snow Ice met Passion Fruit Bubbles van Barbossa’s Bounty, Sakura Peach en Vanilla Flavoured Ice-cream Cones en Sundaes van Il Paperino, en een selectie desserts van CookieAnn Bakery Café.
Om een drukke dag vol avonturen in de lente te onderbreken, kunnen gasten naar de Royal Banquet Hall slenteren voor een lentebrunch of een ontspannende en voortreffelijke afternoontea. Ouders die het park bezoeken, kunnen ontspannen met een bijgewerkte verscheidenheid aan kindvriendelijke menu’s met gezonde en diverse opties.Net op tijd voor het seizoen zijn er ook frisse nieuwe merchandise-items met bloementhema binnengekomen. De nieuwe bloemenkostuums van Duffy and Friends vinden hun weg naar de Duffy and Friends Floral Fragrance of Spring Collection, geïnspireerd op dezelfde kersenbloesems, irissen, blauwe druifjes en andere bloemen die overal in het resort te vinden zijn. Naast schattige pluchen items en sleutelhangers bevat de collectie ook dekens, schoudertassen en thermosflessen waarmee gasten dit voorjaar de perfecte picknick met hun vrienden en familie kunnen organiseren.