Geliefde seizoensgebonden tradities keren terug naar Disneyland Resort op 12 november

Het Disneyland Resort zal opnieuw veranderen in een vrolijke en magische plek als gasten terugkeren om hier van hun vakantieseizoen te genieten, 12 november 2021. Je hebt ook nog drie dagen om de feestdagen te vieren, want we verlengen het tot en met 9 januari 2022.

Terwijl je dit jaar op bezoek komt om nieuwe herinneringen op te doen, keren veel geliefde tradities terug die je zullen voorzien van vrolijk entertainment, kersttraktaties, speciale merchandise, sprankelend decor en seizoensgebonden transformaties van geselecteerde attracties!

Disneyland Park

In Disneyland Park schittert nostalgische vakantiemagie helder met het glinsterende Winterkasteel van Doornroosje en een 20 meter hoge kerstboom in Main Street, U.S.A. Beide zijn prachtige fotolocaties voor die dierbare herinnering aan uw vakantiebezoek.

Entertainment dat dit jaar een comeback maakt in het park omvat de “A Christmas Fantasy”-parade waar geliefde Disney-personages zich bij de Kerstman voegen voor een vrolijk muzikaal feest in Main Street, U.S.A. Tijdens uw bezoek kunt u de Kerstman ook andere tussenstops in de parken zien maken. Voor de perfecte welterusten, wordt u getrakteerd op “Believe … in Holiday Magic” vuurwerk spectaculaire en magische sneeuwval over delen van Main Street, USA. Bovendien zullen seizoensveranderingen opnieuw plaatsvinden bij “it’s a small world” Holiday en de 20e installatie van Haunted Mansion Holiday.

Disney California Adventure Park

Creëer in Disney California Adventure park nieuwe herinneringen tijdens Festival of Holidays en ontdek de bezienswaardigheden, geluiden en smaken van een divers seizoen van vieringen tijdens deze feestelijke tijd van het jaar, waaronder Kerstmis/Navidad, Diwali, Chanoeka, Kwanzaa en Three Kings Day. Vrienden en families zijn uitgenodigd om het te vieren met “Disney ¡Viva Navidad!” terwijl Disney-personages een leuk straatfeest organiseren met Mexicaanse folklórico-dansers en Mariachi’s, Braziliaanse sambadansers en percussionisten, gigantische mojiganga-poppen en Mickey Mouse en Minnie Mouse op hun best! In Paradise Gardens kun je genieten van eten en drinken met een feestelijk thema, livemuziek en dans, en later in het vakantieseizoen zal Mirabel van de aankomende film ‘Encanto’ van Walt Disney Animation Studios haar parkdebuut maken.

In Carsland trekken de vierwielige bewoners alles uit de kast met hun vakantiedecor. En voor wat meer feestelijke magie zullen twee populaire attracties veranderen in Luigi’s Joy om de Whirl en Mater’s Jingle Jamboree.

Meer vrolijkheid

Ook rond het resort brengen traditionele vakantiedecors en carolers de vakantiegeest naar Downtown Disney District en de hotels van het Disneyland Resort. In de lobby van Disney’s Grand Californian Hotel & Spa wil je dit jaar alle leuke, nieuwe details over het gigantische peperkoekhuis ontdekken.

Voor toegang tot het park is zowel een geldige toegang als een themaparkreservering voor hetzelfde park op dezelfde dag vereist. Parkreserveringen zijn beperkt, afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen niet worden gegarandeerd voor een specifieke datum of park. Er gelden andere beperkingen.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *