Geen Greatest Showman en Mulan op Disney + BEEen vreemde vaststelling vandaag bij de lancering van Disney + in België is dat er geen spoor is van bijvoorbeeld The Greatest Showman die vanaf dag 1 op Disney+ BE te vinden had moeten zijn, maar helaas is dat niet het geval.

Er zijn wel nog meer items op de lijst die we vorig week van Disney BeLux die niet helaas correct zijn. Zo staan alle afleveringen van de Star Wars Serie The Mandalorian als aangekondigd voor dag 1, terwijl we vandaag kunnen zien dat voorlopig alleen de eerste en tweede aflevering is.

Verwacht was ook dat Mulan er als “premier acces” zou opstaan zoals in de VS of Nederland, maar geen spoor van Mulan. Veel ontbrekende films of series komen er waarschijnlijk nog op een latere datum bij en zitten nu misschien onder bepaalde rechten bij andere zenders. Als we bijvoorbeeld kijken naar Disney’s Fairytale Weddings, staat enkel seizoen 2 erop, maar van seizoen 1 geen spoor. Het eerste seizoen van deze serie werd onlangs uitgezonden op VIJF terwijl het tweede seizoen exclusief gemaakt werd voor de streamingdienst.

Toen we Disney BeLux contacteerden met onze vaststelling kregen we het antwoord dat The Greatest Showman niet beschikbaar was en van Premier Acces voor Mulan hadden ze nog nooit gehoord.

Nog even geduld dus, maar geen nood. Er staat nu alvast enorm veel content om naar te kijken.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *