Geen Disney Illuminations meer in Disneyland Paris?

Gisteren kondigde Disneyland Paris de plannen aan om vanaf januari 2021 te beginnen met het renoveren van het icoon van Disneyland Paris het “Sleeping Beauty kasteel”. Hoogst waarschijnlijk betekend dit ook het einde van 8 jaar lang elke dag een avondspektakel wanneer het Disneyland Park sluit.

Al sinds April 2012 kon je in Disneyland Paris elke dag van het avondspektakel “Disney Dreams” genieten wanneer het de avond valde over het Disneyland Park en in 2017 konden de bezoekers genieten van de opvolger “Disney Illuminations” (tot maart 2020 door de huidige gezondheidcrisis).

Maar vanaf volgende maand zal het kasteel geplaatst worden achterstellingen en om bezoekers toch nog een beetje te kunnen laten genieten van het magische sprookjes kasteel zal er een gethematiseerde doek aangebracht worden, waardoor bezoekers op deze manier toch een foto kunnen maken met het icoon.

De renovatie is het eerste project voor de 30ste verjaardag van Disneyland Paris dat momenteel bekend geraakt is geworden. De werken zullen volgende maand al beginnen in een gesloten Disneyland Paris en zullen beëindigd worden vlak voor de 30ste verjaardag zal beginnen.

De renovatie was geen verrassing voor veel fans want na jaren van avondspektakels te organiseren op het kasteel en slechte weersomstandigheden kon je al van dichtbij zien dat het kasteel wat aandacht kon verdienen.


Toekomst van avondspektakels in Disneyland Paris:

Momenteel zijn er geen plannen bekend als er effectief avondspektakels nog zullen plaatsvinden in Disneyland Paris in 2021 gezien we nog steeds midden in een gezondheidscrisis zitten en ook de terugkeer van onderanderen parade “Disney Stars On Parade” momenteel ook nog niet bekend is.

Wel zou Disneyland Paris de projectie installatie van de Tower Of Terror in de toekomst kunnen gebruiken voor een avondshow op dagen dat het vroeger donkerder is, want het Studios Park sluit tijdens de zomermaanden te vroeg om een avondspektakel te kunnen organiseren.

❗ ❗De annulering van Disney Illuminations is momenteel nog niet bevestigd ondanks dat het resort eerder wel van plan was om avondspektakels terug te brengen in een latere fase van de gefaseerde heropening van Disneyland Paris. ❗❗

About Post Author

Een reactie achterlaten