Frozen Celebration

Ga met Elsa, Anna en Olaf voor een betoverend Frozen-avontuur als nooit tevoren! Alleen tijdens Frozen Celebration, de beste Frozen-momenten ontketenen boven Disneyland® Parijs van 11 januari tot 3 mei 2020.

NIEUW! Herbeleef het avontuur van Frozen II tijdens de Celebration Promenade
Voel de geest van zelfontdekking tijdens de spectaculaire nieuwe viering in Disneyland® Park, met Anna, Elsa, Kristoff, Olaf en Sven. Bereid je voor op verrast te worden door een feestelijke nieuwe float en acrobatische dansers die de magie van de natuur en de mystieke reis van Frozen II tot leven brengen voor je ogen.


NIEUW! Zing en dans met Frozen Friends in Frozen: A Musical Invitation
Begin aan een onvergetelijke reis bij Animation Celebration in Walt Disney Studios® Park. Voel hoe het is om in het betoverende koninkrijk van Arendelle te leven terwijl je een aantal magische bewegingen probeert met Anna en Kristoff en Let It Go zingt  met Elsa zelf. Eindelijk kun je Olaf ontmoeten, de meest schattige sneeuwpop van allemaal. Een hartverwarmend avontuur voor het hele gezin!

(Al open vanaf 17 November 2019 tijdens Disney’s Betoverende Kerst)


NIEUW! Proef de verleidelijke smaken van Arendelle
Trakteer uzelf op exclusieve, heerlijke zoete en hartige gerechten geïnspireerd op de wereld van Frozen.


NIEUW!Neem exclusieve Frozen souvenirs mee naar huis
Neem meer dan magische herinneringen mee naar huis met Frozen souvenirs exclusief voor Frozen Celebration in Disneyland® Parijs.


 NIEUW! Het perfecte einde van de perfecte dag

Eindig je dag op een sensationele manier met Magic Over Lake Disney *: The Frozen Edition, een spectaculaire nieuwe geluids- en lichtshow met iconische momenten uit de Frozen-legende op bepaalde dagen.
* Gratis toegang

About Post Author