Frankrijk dreigt met extra maatregelen die heropening Disneyland Paris onmogelijk maakt

Frankrijk dreigt meer gebieden, waaronder hoofdstad Parijs, op slot te doen na een forse stijging van het aantal nieuwe coronabesmettingen. de Franse premier Jean Castex zegt dat de situatie er niet goed uitziet.

Toen het duidelijk was dat de Disney Parken in februari niet open konden is de datum verplaatst naar 2 April 2021 hopende dat de Europese landen de huidige gezondheidscrisis situatie onder controle zouden krijgen. Helaas krijgen we de laatste dagen enkel nieuws over stijgende cijfers, strengere maatregelen, geannuleerde evenementen en heropeningsdatums die uitgesteld blijven zoals de horeca in Frankrijk net zoals in België en Nederland.

Het vaccineren is momenteel ook al een tijdje bezig in Europa, maar dat proces heeft nog een lange weg te gaan en lijkt momenteel nog geen effect te hebben.

Door het feit dat de onzekerheden te groot blijven annuleerde Disneyland Paris uit voorzorg alvast zomerfestivals Electroland, Disneyland Paris Pride en het loopevent Run Disney. Verder was de agenda van evenementen en gethematiseerde seizoenen al volledig leeg.

Aangezien Disneyland Paris toch enkele weken nodig heeft om alles georganiseerd te krijgen voor een heropening en de toekomst op deze korte periode er niet goed uitziet verwachten we binnenkort een officiële verklaring over de uitstel van de heropening.


Huidige status Disney Parken wereldwijd:

Momenteel zijn 4 van de 6 Disney resort in de wereld geopend. Waarvan Disneyland Paris volledig gesloten is en Disneyland California gedeeltelijk gesloten is en het resort enkel functioneert momenteel als een winkelstraat met alle attracties gesloten maar wel met open horecapunten en souvenirwinkeltjes.

About Post Author

Een reactie achterlaten