Flower & Garden Festival 2023 in Epcot krijgt nieuwe Encanto snoeivormen

De lente staat in bloei op EPCOT International Flower & Garden Festival in Walt Disney World! Vanaf 1 maart tot en met 5 juli 2023 zal EPCOT bloeien met innovatieve vormsnoei, frisse smaken en energieke concerten waar het hele gezin van kan genieten.

Flower & Garden Festival


Flower & Garden Festival is 127 dagen genieten

Gedurende 127 dagen kunnen gasten weelderige tuinen verkennen, zoete en hartige hapjes met verfrissende slokjes proeven en nieuwe merchandise-collecties met Orange Bird, Snow White en Figment shoppen. Vanaf zonsondergang kunnen festivalgasten feestvieren met een levendig lichtspektakel op Spaceship Earth met een frisse en leuke nieuwe soundtrack.Vormsnoei van Mirabel, Antonio, Isabela en Luisa van Disney Animation’s Academy Award-winnende “Encanto”, die dit jaar hun debuut maken, begroeten de gasten bij de hoofdingang van EPCOT. Elke fantasierijke vormsnoei bevat details die zijn geïnspireerd door elk personage, waaronder Isabela die prachtige bloemen tussen haar handen maakt en een verlichte vlinder voor Mirabel.

De Encanto-snoeivormen zijn intussen geïnstalleerd bij de hoofdingang van EPCOT voorafgaand aan de start van het EPCOT Flower & Garden Festival 2023 in Walt Disney World.
Boek je reis naar Walt Disney World en geniet van het Epcot Flower & Garden Festival of later in het jaar van het vernieuwde World Celebration in Epcot met de nieuwe Viana attractie. Bekijk hier de prijzen & beschikbaarheid >