Finding Nemo Submarine Voyage heropening 25 juli in Disneyland, eerste blik op updates

Disney heeft een eerste kijkje op de updates gedeeld voor de Finding Nemo Submarine Voyage-attractie, die op 25 juli heropend wordt in Disneyland. Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om in de lagune van Finding Nemo Submarine Voyage te stappen? Hoewel deze geliefde gezinsvriendelijke attractie gesloten is voor een welverdiende renovatie, krijgen we een kijkje achter de schermen van wat de teams van Walt Disney Imagineering, Disneyland Resort en Pixar Animation Studios hebben uitgespookt.

Finding Nemo Submarine Voyage

Dit omvat het revitaliseren van de attractie met meer koraal, nieuwe verf, verse kelp en zeewier, evenals verbeterde speciale effecten en verlichting. En wanneer de attractie terugkeert voor de gasten, kunnen ze zwaaien naar een nieuwe vriend uit Pixar’s “Finding Dory”, ieders favoriete ‘septopus’, Hank!

Ontmoet verschillende castmembers en Imagineers in deze video terwijl ze meer vertellen over waar ze aan hebben gewerkt in de attractie, en zorg ervoor dat je Nemo en vrienden vanaf 25 juli opnieuw bezoekt.


About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *