Fantastische pins voor alle Tower of Terror fans

Fantastische pins voor alle Tower of Terror fans


Ben je ook zo’n fan van de Hollywood Tower Hotel, ook wel de Tower of Terror genoemd, één van de beste attracties van het Walt Disney Studios Park? Dan moet je zeker eens naar deze nieuwe leuke pins kijken.


Misschien is de Tower of Terror wel de attractie met de meeste attractie gelinkte merchandise. T-shirts, truien, een hotelbelletje, deurhangers, mokken of het fantastische miniatuurbeeld van de attractie zelf, je kan best wel wat merchandise vinden over de Tower of Terror in Disneyland Paris.

En deze week komen er nog een nieuwe reeks leuke pins bij. Het zijn allemaal “open” edities waardoor je niet bang moet zijn dat de pins in 1…2…3 uitverkocht zijn. Je kan de pins voor een langere tijd blijvend kopen als je in Disneyland Paris bent.Er zijn 5 nieuwe pins in totaal. 2 Daarvan zijn enkel gebaseerd om de attractie met het volledig Hollywood Tower Hotel en een andere met het logo van de attractie . De 3 andere pins hebben ook Disney figuren. Bij de ene heb je Kabbel en Babbel die het blijkbaar erg naar hun zin hebben, Stitch die roet in het eten komt gooien en Goofy die het blijkbaar niet zo naar zijn zin heeft als hotel bellman.


Bekijk de Pin Trading releases van februari om de prijzen van de pins te zien en welke pins er nog nieuw zijn deze maand >>

About Post Author