GETEST: Diner in Steakhouse in Disneyland Park

Fantastische diner in Steakhouse in Disneyland Park

Enkele weken geleden bezocht ik het Steakhouse restaurant in het Disneyland Park. Het restaurant is gelegen in Frontierland net naast Phantom Manor. Het restaurant valt onder de categorie “Table Service”, en is qua service vergelijkbaar met Walt’s, Captain Jack’s, Auberge de Cendrillon & Chez Rémy in het Walt Disney Studios Park.

Bij Silver Spur Steakhouse heb je de keuze uit twee menu’s en twee kindermenu’s. Bij het Sheriff Menu kan je dan nog eens kiezen als je de menu met of zonder dessert wilt. Verder kan je ook altijd a-la-carte eten en kiezen uit oa. Rib Eye, Zalm of geroosterde Gamba’s.Mijn keuze:

Ik heb deze keer voor het Sheriff menu gekozen met dessert. Als voorgerecht een Chicken Caesar Salad, als hoofdgerecht de Angus Beef flank steak en als dessert de Big Thunder Cake.

Voorgerecht: Caesar Chicken Salade
Hoofdgerecht: Angus Beef flank steak
Dessert: Big Thunder Cake

Tevreden

Op het einde was ik tevreden over mijn bezoek aan de Silver Spur Steakhouse. Het eten was lekker, verzorgd en mooi gepresenteerd en ook de bediening was zeer goed. Het was niet te druk in het restaurant, alle gasten zaten ook mooi verdeeld over het volledige restaurant wat zorgde voor een aangename sfeer. Aangezien dit bezoek tijdens de zomer plaatsvond op een hele warme dag was ook de airco binnen best aangenaam.

✅ Goeie prijs/kwaliteit verhouding

✅ Aangename sfeer

✅ Mooi interieur

⚠ Reservatie gewenst

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *