Disney hint terugkeer van Fantasmic naar Walt Disney World repetities begonnen

Disney’s officiële Instagram heeft zojuist een terugkeer van Fantasmic naar Walt Disney World aangekondigd. De post op Instagram laat een Cast Member zien die langs Sunset Blvd loopt om verrast te worden door het Fantastmic naambord die wordt aangezet. In de post voegt Disney eraan toe dat de repetities begonnen zijn.

Na talloze vertragingen moet Disney nog steeds een openingsdatum voor Fantasmic aankondigen, maar het bedrijf zegt dat de show dit jaar terugkeert. We verwachten dat de show in de herfst van 2022 debuteert, waardoor Disney een broodnodige marketingkans krijgt voor de laatste maanden van het jaar.

De opgefriste Fantasmic zal een nieuwe scènes bevatten met Disney-personages – Mulan, Elsa, Aladdin, Pocahontas en Moana – op heroïsche momenten, evenals nieuwe technische verbeteringen. De nieuwe scène vervangt het bestaande Pocahontas-segment.

Er is gewerkt aan het opknappen van bijna alle delen van het Hollywood Hills Amphitheatre, waaronder nieuwe verlichtingssystemen, nieuwe fonteinen en een herbouw van Steamboat Mickey. Verwacht wordt dat het tijdens de D23-Expo begin september in Anaheim een datum zal aangekondigd worden wanneer deze show opnieuw te zien zal zijn in Disney’s Hollywood Studios.

About Post Author

Een reactie achterlaten