EPCOT organiseert later dit jaar de Disney100-vieringen

Disney World heeft aangekondigd dat EPCOT de thuisbasis zal zijn van de Disney100-vieringen in Walt Disney World, en dat de festiviteiten later dit jaar van start gaan.

Later dit jaar zal Walt Disney World Resort deelnemen aan de wereldwijde viering van het 100-jarig jubileum van The Walt Disney Company – 10 decennia creativiteit en innovatie. Epcot zal niet alleen in het middelpunt van de belangstelling staan voor de vieringen van Disney100, maar zal ook eindelijk de nieuwe walk-through attractie van Moana openen. Daarmee komt er een einde aan de grote bouwput die nu al enkele jaren te vinden is achter Spaceship Earth.Tijdens de viering van 100 jaar Disney in Epcot zal er ook een nieuwe vuurwerkshow debuteren ter vervanging van Epcot Forever die binnenkort terug te zien is als vervanging van Harmonious die te zien was tijdens de 50ste verjaardag van Walt Disney World.


Geniet ook van de nieuwigheden in Walt Disney World en bekijk vandaag nog de prijzen en beschikbaarheid om jouw perfecte en unieke vakantie te boeken