Electrical Water Pageant krijgt nieuwe float

Als je al eens in Walt Disney World bent geweest heb je waarschijnlijk wel al eens de Electrical Water Pageant op het grote meer voor het Magic Kingdom zien passeren. Of je hebt er speciaal plaatsje voor gezocht lang het meer of je zag de Electrical Water Pageant voorbijkomen bij het verlaten van het Magic Kingdom, het is een echte klassieker dat je niet mag missen.

De Electrical Water Pageant is een soort kleine lichtjesparade op het water die voorbij het Magic Kingdom komt en de Disney Resorts die bij het Magic Kingdom gelegen zijn zoals Disney’s Polynesian Village Resort, Disney’s Contemporary Resort, Disney’s Grand Floridian Resort & Spa en Disney’s Wilderness Lodge. Het is geen flashy high-tech spektakel maar enkele eenvoudige platformen met lichtjes die figuren vormen op een intussen legendarische soundtrack die je met een paar noten terug naar je Disney World reis brengt als je deze thuis nog eens beluisterd.

Sinds de opening van Walt Disney World, en toen het enige park het Magic Kingdom, kan je de Electrical Water Pageant dagelijks zien. Het is daarom een evidentie dat er ook wat extra aandacht wordt besteed aan deze show voor de 50ste verjaardag. Daarom krijgt de Electrical Water Pageant een volledig nieuwe float met in het groot het logo van de 50ste verjaardag met Cinderella’s Castle uit het Magic Kingdom.

About Post Author

Een reactie achterlaten