Eindelijk bekend wanneer Disney+ naar België komt

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is bekend wanneer Disney Plus naar België komt. Een exacte datum is er nog niet, maar Disney heeft wel laten weten dat de streamingdienst gelanceerd zal worden in September. In veel andere Europese landen kunnen ze al even naar Disney Plus kijken en in Nederland werd het zelfs vorig jaar in November al volledig gelanceerd samen met het debuut in de Verenigde Staten. Nederland kreeg als allereerste Disney Plus als testfase.

Waarom België zo laat Disney plus krijgt is niet 100% gekend, maar wij denken dat dit te maken heeft met veel rechten op content die nu nog bij TV zenders zijn. Zo kan je bij ons op de zenders van VTM nog geregeld Disney films zien die later exclusief op Disney Plus gaan staan.

En ook al in Disney Plus nog niet wereldwijd in alle regio’s en landen beschikbaar, toch wist de dienst al meer dan 50 miljoen abonnees te vergaren op slechts enkele maanden tijd, ver boven de verwachtingen van Disney zelf.

Exclusieve series die als toppers worden gezien zijn vooral de Star Wars Serie: The Mandalorian, High School Musical: The Musical & The Imagineering Story (Disney Imagineers).

About Post Author