Eerste trailer Disney Haunted Mansion binnenkort in de bioscoop

Look alive, foolish mortals! Bekijk hier de eerste teaser-trailer en poster voor Disney’s komisch enge avontuur “Haunted Mansion”, dat op 28 juli in de bioscoop verschijnt.

Geregisseerd door de bekroonde filmmaker Justin Simien, bevat de film een sterrencast met onder meer LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson, Danny DeVito, Rosario Dawson, Chase W. Dillon en Dan Levy, met Jamie Lee Curtis en Jared Leto als De Hatbox-geest.Regisseur Simien zegt: “Als een levenslange fan van de Haunted Mansion-attractie, ben ik meer dan enthousiast om de teaser-trailer te delen voor onze nieuwe verfilming met een ongelooflijke cast. Ons team heeft onvermoeibaar gewerkt om een eng, grappig en filmisch buitenaards avontuur te creëren waar zowel nieuwe als doorgewinterde fans van kunnen genieten! Ik kan niet wachten tot het publiek deze versie van de iconische Disney-attractie op groot scherm kan ervaren.”

Geïnspireerd door de klassieke pretparkattractie, gaat “Haunted Mansion” over een vrouw en haar zoon die een bont gezelschap van zogenaamde spirituele experts inschakelen om hun huis te ontdoen van bovennatuurlijke krakers. De producenten van de film zijn Dan Lin en Jonathan Eirich, met Nick Reynolds en Tom Peitzman als uitvoerende producenten.