Eerste grote veranderingen aan Disney Parks reservatiesysteem

Disney World heeft aangekondigd dat de eerder aangekondigde wijzigingen in de manier waarop Jaarpashouders omgaan met het Disney Park Pass-systeem op 18 april van kracht worden.

Vanaf 18 april kunnen houders van een Walt Disney World Jaarpas de themaparken na 14.00 uur bezoeken zonder parkreservering, behalve op zaterdag en zondag in Magic Kingdom Park. Blokkeringsdatums voor bepaalde passen blijven gelden zoals vandaag.

Hoewel het reserveringssysteem voor de pretparken belangrijk blijft om de bezoekersaantallen in onze parken te beheren, vooral op drukkere dagen, realiseren we ons dat onze Passhouders genieten van meer spontane bezoeken – en deze verandering zal dat mogelijk maken, zegt Disney.

In Disneyland blijven parkreservaties nodig om de parken te kunnen bezoeken, maar het hoppen van het ene naar het andere park zal nu kunnen vanaf 11u in plaats van 14u. In Disneyland Paris veranderd er voorlopig niets aan het systeem.

Dit is de eerste grote verandering aan het Disney Park Pass-systeem die werd ingevoerd tijdens de pandemie, het is de eerste keer dat er opnieuw een mogelijkheid bestaat dat jaarpashouders geen reservatie meer moeten maken.

Eerste grote veranderingen aan Disney Parks reservatiesysteem