Eerste blik: omarm je innerlijke superheld met Avengers Campus-merchandise, inclusief gloednieuwe WEB-technologie beschikbaar in Disneyland Resort

Wanneer Avengers Campus op 4 juni 2021 wordt geopend in Disney California Adventure Park, kun je samenwerken met je familie en vrienden en samenkomen met de machtigste helden van de aarde door middel van een verzameling attracties, ontmoetingen en missies!Wat is een betere manier om je voor te bereiden op dit epische avontuur en je innerlijke superheld te omarmen dan met een eerste blik op geheel nieuwe merchandise die naar Avengers Campus komt? En nog beter, sommige van deze nieuwe producten komen op 29 mei als eerste naar de Disneyland Resort Backlot Premiere Shop met Avengers Campus-, Disney + en Super Hero-producten voordat ze op 4 juni aankomen bij WEB Suppliers en de Avengers Campus Supply Pod in Avengers Campus.

Nu is er één SUPER ding dat we nog niet hebben gedeeld … Hoewel iedereen webben op de attractie kan slingeren, kun je voor de eerste keer ooit in een attractie van Disney Parks je ervaring aanpassen aan boord van WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure met WEB Tech-accessoires. Ja, je leest het goed; als je je voorbereidt, kun je je EIGEN krachten vinden en een andere ervaring opdoen aan boord van de attractie!

Als opfriscursus, op WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure, ga je een 3D-bril dragen tijdens een testrit van de nieuwste uitvinding van de aspirant-uitvinder, het WEB Slinger-voertuig, en ontdek je je web-slingerende superkrachten. Door middel van speciaal ontworpen, innovatieve technologie die lichaamsbewegingen en gebaren herkent, strekt u uw handen uit en strekt u webben uit uw polsen, net als Spider-Man!Eerst start u op met een WEB Power Band. Deze basisband heeft een attractiemodus die multi-fire webs ontgrendelt aan boord van WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure om de gameplay te personaliseren voor een coole, nieuwe ervaring in de attractie.

Vervolgens kun je je eigen krachten vinden en WEB Tech toevoegen, geïnspireerd door enkele favoriete superhelden, waaronder Spider-Man, Ghost Spider, Iron Man en Rescue, aan je WEB Power Bands.

Spider-Man en Ghost Spider-geïnspireerde WEB Shooters veranderen je krachten in elektrodynamische webben op de attractie en thuis, met lichten, geluiden, projecties en webben die worden uitgeworpen en teruggetrokken. Iron Man en Rescue-geïnspireerde Repulsor Cannons veranderen je krachten om explosies op de attractie en thuis af te stoten. Ze lichten ook op en blazen lucht terwijl je je afstotende krachten oefent met oefenbollen.

Nadat je Avengers Campus hebt gered van een Spider-Bot-besmetting op WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure, is er nog meer plezier in petto voor aspirant-WEB-leden! Bekijk alle details over wat er nog meer gaat komen:

Elke superheld heeft een vriendelijke sidekick nodig om zijn buurt te beschermen. Spider-Bots plaatsen JIJ achter het stuur, zodat je het bevel kunt voeren over je Spider-Bot en tegenstanders kunt verslaan, met geprogrammeerde gevechts- en verdedigingsvaardigheden.

Wil je je Spider-Bot naar een hoger niveau tillen? Geïnspireerd door enkele favoriete superhelden, veranderen tactische upgrades het algehele uiterlijk van je Spider-Bot en verbeteren ze de gevechtsmogelijkheden van je Spider-Bot. Deze tactische upgrades zijn geïnspireerd door Iron Man, Black Widow, Black Panther en zelfs Ant-Man en The Wasp … Maar houd een oogje in het zeil voor meer!

Of je nu gewoon rondhangt op Avengers Campus of je buurt beschermt, je kunt je Spider-Bot overal mee naartoe nemen met deze rugzak, perfect voor het meenemen van benodigdheden, waaronder een speciaal web-mesh om je eigen Spider in op te bergen. – Bot.

Geïnspireerd door de web-slinger zelf, is deze stijlvolle bril het ultieme accessoire voor overdag of ’s nachts met 17 unieke uitdrukkingen die digitaal tot leven komen. Breng vervolgens je Spider-Man-look naar een hoger niveau met deze authentieke webschieters met licht, geluid en zelfs een display voor wanneer ze niet worden gebruikt om de dag te redden.

Verzamelaars zullen de nieuwste popfiguur niet willen missen met ieders favoriete web-slinger, die Spider-Bots vangt die door de Avengers Campus zijn uitgelopen. En wie kan zich beter aansluiten bij Spider-Man dan zijn mentor, Tony Stark, oftewel Iron Man zelf, in deze geheel nieuwe popfiguur.

Degenen die willen pronken met hun WEB-trots, kunnen hun innerlijke wetenschappelijke kennis omarmen met een verscheidenheid aan producten, van kleding tot huishoudelijke artikelen met het WEB-logo! Aspirant Avengers kunnen ook een assortiment producten pakken dat is geïnspireerd op S.T.E.A.M. en zelfs hun eigen web maken met thuiskits.

Op zoek naar een outfit voor Avengers Campus-uitrusting? Zet de stroom aan bij Campus Supply Pod in de buurt van WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure met officiële Avengers Campus-uitrusting. Campus Supply Pod heeft een assortiment kleding met het Avengers Campus-logo en andere uitrusting, waaronder Avengers Campus T-shirts, een fleece hoodie en zelfs een luxe beeldjeset met enkele favoriete Avengers.

Wie is er klaar om samen te werken met Earth’s Mightiest Heroes wanneer Avengers Campus op 4 juni 2021 wordt geopend? Ik weet dat ik dat ben!


About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *