Eerste blik: geheel nieuwe Shimmering Seas-collectie viert 25-jarig jubileum van Disney Cruise Line

Het 25-jarig jubileum van Disney Cruise Line staat voor de deur. Dit is het perfecte moment om de nieuwste merchandise te bekijken en mode-inspiratie op te doen voor alle feestelijke avonturen die je deze zomer op zee te wachten staan. Zonder verder oponthoud, hier is een eerste blik op de Shimmering Seas-collectie!

Deze gloednieuwe lijn heeft als thema de  “Silver Anniversary at Sea”  en heeft lichtblauwe kleurstellingen en sprankelende stoffen in de hele collectie die doen denken aan zonneschijn die reflecteert op turquoise wateren, evenals feestelijke zilveren accenten.

Glinsterende accessoires 

Disney Cruise Line

Deze bijpassende Loungefly-rugzak en hoofdband hebben de kenmerkende blauwe kleur van het 25- jarig  jubileumfeest en zijn geïnspireerd op het silhouet van een klassieke kapiteinshoed met een speelse Disney Cruise Line-twist. 

Feestelijke nieuwe Disney Cruise Line kleding

Vaar in stijl over de volle zee met nieuwe kledingstukken die debuteren als onderdeel van de Shimmering Seas-collectie. De lijn omvat deze prachtige Spirit-jersey in meerdere kleuren met iriserende letters en een gestroomlijnde Nike-polo met geborduurd logo, gemaakt van lichtgewicht materiaal dat geweldig is voor een dag op zee of Port  Adventure .

Herdenkingssieraden 

Een nieuwe lijn herdenkingssieraden van Disney Cruise Line geeft een vleugje maritieme magie aan elke cruise-outfit! Van speelse kettingen van Rebecca Hook tot elegante oorbellen en armbanden van Crislu, er zijn sieraden die bij elke smaak passen. En je kunt niet fout gaan door een extra Disney-  bedel  aan je ensemble toe te voegen met een op personages geïnspireerde set Pandora-bedels. 

Je vindt de rest van de Shimmering Seas-collectie vanaf mei 2023 in de winkels van de hele Disney Cruise Line-vloot, inclusief een ‘Silver Anniversary at Sea’-ornament, een pin en een scheepsreplica om te verzamelen.