Een zomer vol Pixar in Disneyland Paris!

Als je een Pixar-fan bent, wordt deze zomer jouw seizoen in Disneyland Paris tijdens de grote finale van de 30ste verjaardag! In het Disneyland Park verwelkomt Pizzeria Bella Notte binnenkort een nieuwe kamer geïnspireerd op de Disney- en Pixar-film ‘Luca’. En deze zomer verandert ook het Mexicaans getinte restaurant Fuente Del Oro in Frontierland in Casa de Coco – Restaurante de Familia. We zijn een beetje poco loco voor deze heruitvinding, die Miguels passie voor muziek en liefde voor zijn gezin laat zien.

Transformatie Toon Plaza:

Aan de overkant van het Walt Disney Studios Park wordt “Toon Plaza” binnenkort omgetoverd tot een meeslepende ervaring als eerbetoon aan Pixar-films. Walt Disney Imagineering heeft samengewerkt met Pixar-artiesten om deze ruimte te herontwikkelen, inclusief een nieuwe verhoogde achtergrond met Ember en Wade uit de aankomende originele speelfilm, Disney en Pixar’s “Elemental”. Ook de food truck in dit gebied zal een nieuw Slinky dog thema krijgen met Corn dogs.

TOGETHER: a Pixal Musical Adventure in het Studio Theater:

Maar het plezier stopt daar niet als we naar het Walt Disney Studios Park gaan! We zijn verheugd om geheel nieuwe details te onthullen van de nieuwe show “Together: a Pixar Musical Adventure” die deze zomer naar het Studio Theater komt. Deze show van 30 minuten combineert zowel Franse als Engelse dialogen in een origineel verhaal. Spectaculaire scenische effecten, innovatieve choreografie en een live orkest met 8 muzikanten leiden de toeschouwers door vijf scènes van fan-favoriete werelden zoals “Toy Story”, “Monsters Inc.” en meer – elk zo creatief als de volgende!Previous post Rogers The Musical in Disney California Adventure startdatum aangekondigd
Next post Hong Kong Disneyland: het enige park dat niet iedere dag geopend is
Close