Een sandwich van 100 dollar in Disneyland

In het Amerikaanse Disney’s California Adventure Park, dat deel uitmaakt van het Disneyland Resort, is vorig week het nieuwe Marvel gedeelte “Avengers Campus” geopend met een nieuwe Spider-Man attractie, nieuwe merchandise en al je favoriete Marvel superhelden die je staan op te wachten. Maar misschien een grotere attractie dan dit zijn alle speciale gerechten en snacks dat je er kan verkrijgen.

Heel wat gerechten zijn superleuk gethematiseerd en zijn enkel in Avengers Campus te verkrijgen. Het nieuwe restaurant Pym’s Kitchen, die volgend jaar trouwens ook geopend zal worden in Disneyland Paris, werkt met het vergroten en verkleinen van gerechten tot extreme afmetingen net zoals bij de film The Ant-Man and the Wasp.

Bij deze gerechten is er ook een sandwich die door een experiment vergroot werd naar een mega sandwich maar zoals verwacht werd ook de prijs vergroot. De sandwich kost maar liefst 100 dollar, of ongeveer 82 euro. De sandwich bestaat uit 8 stukken sandwich bij elkaar waardoor het één groot gerecht wordt om te delen met vrienden.

(Photo: micechat)

About Post Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *