Een nieuwe attractie betekent ook lang wachten

In Disney’s Hollywood Studios van Walt Disney World in Florida is vandaag een splinternieuwe attractie geopend: Mickey’s Runaway Railway. Deze attractie is te vinden in de replica van het Chinese Theater uit Hollywood die hier als middelpunt van het park dienst doet. Voorheen was in dit gebouw de klassieker “The Great Movie Ride” te vinden die enkele jaren geleden voor altijd zijn deuren sloot.

Maar zoals bij alle nieuwe attracties zijn er ook superlange wachtrijen en bij deze attractie is dit niet anders. Op deze foto (photo: James Nathan Patrick Harper‎ ) kan je zien dat er in het midden een Cast Member staat met een bord “End of the Line”, kijk je in de achtergrond van de foto dan herken je onmiddellijk de Tower of Terror. Mensen die het park al bezocht hebben weten dat dit nog een héél eind is om het Chinese theater en dus de nieuwe attractie te bereiken.

Naast Mickey’s Runaway Railway die vandaag opende kreeg het park ook nog andere recente toevoegingen zoals de Star Wars attracties: Smugglers Run & Rise of the Resistance.

About Post Author