Een Magische & Betoverende Kerst in Disney Village

Vanaf 9 november schittert Disney Village in magische kleuren: op straat kun je de kerstmarkt, een nieuwe show en seizoensgebonden kerstliedjes ontdekken. Kom en proef alle vakantiemenu’s en geniet van alle verrassingen die op je wachten. Een Disney Christmas, die je nooit zult vergeten.

Le Secret de la Fée Lumière *, op het podium van Disney Village.
– Kom en ontdek de nieuwe show Le Secret de la Fée Lumière. Door een magisch verhaal komen speelgoed en muziekdoos voor je ogen tot leven.
– Voor deze feestelijke show zijn een nieuwe achtergrond en nieuwe kostuums en muziek gemaakt.

  • Show loopt van 20 tot 23 en 26 tot 30 december.

Een feestelijke sfeer.
De kerstmarkt van Disney Village verwelkomt u tot 5 januari. Het is de perfecte plek om warme chocolademelk, warme pannenkoeken en peperkoek te nemen. Geniet met familie of vrienden, in een feestelijke sfeer met een koor ** en draaiorgel **.
Met alle decoraties, leg je bezoek vast en maak onvergetelijke herinneringen.
** Beschikbaar op 24 en 25 december.

Buffalo Bill’s Wild West Show … met Mickey & Friends!
Vier kerst en oud en nieuw op de legendarische Dinner show in Disney Village. Bij deze gelegenheid kunt u genieten van een exclusief menu in een feestelijke omgeving. Houd veel verrassingen in de gaten.

Disney Village, de perfecte winkelplaats
Op zoek naar ideeën voor een geschenk of om uw familie en vrienden te verwennen? De winkels van Disney Village zijn voor jou gemaakt! World of Disney is de perfecte plek om een ​​selectie van Disney-producten en een speciaal assortiment kerstproducten te ontdekken.
Disney Fashion is dé winkel voor de nieuwste modetrends en lifestyle-producten. Met de “Customization workshop” kunt u uw eigen unieke modegeschenk maken.
Ten slotte kunt u in The Disney Gallery uw meesterwerk maken met «Art on demand».

About Post Author