Een aangepast kerstseizoen in Walt Disney World

De meest magische tijd van het jaar begint op 6 november met nieuwe entertainmentervaringen, speciale eetgelegenheden en meer.Een opnieuw ontworpen eindejaarsfeest begint op 6 november 2020 in Walt Disney World Resort, met de vier themaparken, Disney Springs en Disney resort hotels. Tot en met 30 december ontdekken gasten seizoensgebonden eten en drinken in The Most Magical Place on Earth, evenals speciale merchandise en betoverende nieuwe entertainmentervaringen.

Wanneer de avond valt in Magic Kingdom Park, zullen projectie-effecten Assepoester’s kasteel transformeren met een variatie van ontwerpen, waaronder een grillige kersttrui en een koninklijke overlay van rode, groene en gouden versieringen. Het iconische kasteel biedt de perfecte kleurrijke achtergrond voor gasten die op zoek zijn naar een magisch vakantieportret.

Hoogtepunten van het EPCOT International Festival of the Holidays beginnen op 27 november. Holiday kitchens keren terug rond de World Showcase-promenade en bieden favoriete gerechten zoals Slow-roasted Turkey with Stuffing bij de American Holiday Table.Andere hoogtepunten voor de komende feestdagen bij Walt Disney World zijn:

  • Bij Magic Kingdom zullen personages die synoniem zijn met het seizoen – inclusief peperkoekmannen en elfen – zich bij Disney-personages voegen in cavalcades door het park. In Main Street, USA, zullen speelgoedsoldaatjes marcheren met de Main Street Philharmonic terwijl ze iedereen muzikaal aanmoedigen om te horen.
  • Favoriete Disney-personages gekleed in hun mooiste outfits zullen verschijnen in Disney’s Animal Kingdom, kerstpromenades in EPCOT en vrolijke cavalcades in Disney’s Hollywood Studios.
  • In Disney’s Hollywood Studios zal Minnie Mouse een kerstdiner organiseren bij Hollywood & Vine, waarbij ze enkele van haar beste vrienden, waaronder Santa Goofy, uitnodigt om mee te doen.
  • In World ShowPlace op EPCOT, JOYFUL! neemt gasten mee op een muzikale reis van kerstmuziek, terwijl Voices of Liberty hun achtstemmige harmonieën gebruiken om liedjes van het seizoen te delen in het America Gardens Theatre.
  • Overal in Disney Springs zullen uitbundig versierde kerstbomen opkomen en er zal een magische sneeuwval zijn in Town Center, West Side en The Landing. Bovendien verandert de Hangar Bar van Jock Lindsey in de Holiday Bar van Jock Lindsey met een prachtig decor en een tijdelijk menu met feestelijke favorieten.
  • Disney resort hotels zullen hun zalen dekken voor de feestdagen, inclusief iconische kerstbomen in lobby’s en andere feestelijke versieringen.
  • De kerstman zwaait naar gasten terwijl hij pop-ups maakt in elk park, evenals in Disney Springs. In Disney’s Animal Kingdom, bijvoorbeeld, vaart hij met een special bootje de Discovery River af.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *