Dit najaar krijgt Disneyland Paris haar eerste Frozen attractie!

Goed nieuws voor de fans van Frozen want dit najaar zal niet enkel het vervolg van de populaire film uit 2013 uitkomen, maar ook omdat Disneyland Parijs voormalig attractie Art of Disney Animation aan het ombouwen is naar een “Frozen experience” en zal dit kerstseizoen haar deuren openen.

Frozen Celebration, zoals deze tijdelijke attractie gaat heten zal open gaan met 3 verschillende ruimtes, met twee theaters en een post-show zaal waar je Anna, Elsa en Kristoff zal tegenkomen. Daarbij worden alle gasten uitgenodigd om mee te zingen met de bekende nummers uit de film.

Na afloop van de attractie kunnen bezoekers van Disneyland Parijs ook “For The First Time In Forever” op de foto met de populaire sneeuwpop Olaf en winkelen in een shop vol Frozen gethematiseerde merchandise.

Met deze tijdelijke attractie wilt Disney hun gasten warm maken voor Frozen 2 en een volledig nieuw Frozen-themagebied dat binnen enkele jaren zal worden geopend in het Walt Disney Studios Park als onderdeel van de uitbreidingsplannen.

About Post Author