Dit is het prijskaartje van trouwen in Disneyland Paris

Het is al een tijdje dat trouwen in Disneyland Paris na de openingstijden mogelijk is. Ondanks dat het geen goedkope ceremonie is, kreeg Disney al flink wat aanvragen voor het Disney Weddings programma.

Het Disney Weddings programma is overgewaaid vanuit de Amerikaanse Parken, waar ze al meer dan 25 jaar de gelegenheid geven aan koppels om een sprookjesachtige trouw te kunnen organiseren. Sinds 2017 is het ook mogelijk om een huwelijk te organiseren in Disneyland Paris.

Het Franse Disney resort krijgt vooral veel aanvragen van Britten, gevolgd door Fransen en Belgen. Jongeren, ouderen, mensen die er warmpjes inzitten, anderen die gespaard hebben voor deze unieke ervaring.”

Want aan een trouwceremonie voor het Kasteel van Doornroosje in het Disneyland Park hangt een flink prijskaartje: een privé-ceremonie ’s ochtends vóór het park opent, met veertig genodigden (die zelf voor transport en logies moeten zorgen) kost al gauw 36 000 euro. Een mens moet wat overhebben voor een echt sprookjeshuwelijk.

Bron: HBVLDisney’s Fairy Tale Weddings op Disney Plus:

Op Disney Plus is er zelfs een realityserie te vinden onder de naam “Disney’s Fairy Tale Weddings” waarbij ze koppels volgen die trouwen in één van de Amerikaanse Disney Parken, op de Disney cruiseschepen of op het Disney resort in Hawaï.

De reeks is ondertussen zeer populair en kreeg onlangs zelfs een 2de seizoen.About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *