Dit gebeurt er momenteel in Disneyland Paris achter de gesloten poorten

Ondanks het feit dat Disneyland Paris gesloten is zijn er momenteel veel constructie en onderhoudswerken. Zo krijgen momenteel ook enkele attracties wat extra onderhoud dan anders en ook gaan de eerste projecten momenteel van start in aanloop naar de 30ste verjaardag van Disneyland Paris.

Renovatie Sleeping Beauty Castle:

Begin dit jaar begonnen de renovatiewerken aan het kasteel in het Disneyland Park. Momenteel staat er al een groot gedeelde van het kasteel in de stijgers en zijn er nieuwe torentjes voor het kasteel gespot op een snelweg.

Foto: DLP Rescue Rangers

Het kasteel zal binnenkort verdwijnen achter een groot doek dat aangebracht zal worden op de stijgers. De renovatiewerken zouden voltooit moeten zijn voor de 30ste verjaardag van het Franse Disney resort van start gaat.

Foto: Twini Jennifer Titi (Facebook)

Disneyland Paris Parking:

Ook de installatie van de nieuwe zonnepanelen op de grote parking van Disneyland Paris blijft vooruitgaan. In totaal zullen er 67.500 zonnepanelen geïnstalleerd worden (Dit zijn 24 voetbalvelden) tegen 2023 moet dit project voltooid zijn.

Ook zijn er mysterieuze werken aan de gang aan de oprit van de parking. Hoogstwaarschijnlijk om betaalautomaten te installeren, iets wat Disneyland Paris 2 jaar geleden al had aangekondigd op een InsidEars conventie.

Foto: DLPWelcome

Avengers Campus en Cars: Road Trip (uitbreiding WDS)

Het opvolgen van de constructie aan de nieuwe uitbreidingen van Avengers Campus en Cars: Road Trip zijn momenteel iets moeilijker omdat Disney weinig details hier over deelt. Wel deelde Disneyland Paris enkele dagen geleden een nieuwe update van de vernieuwde “Catastrophe Canyon” scene.

De recentste beelden van Avengers Campus is deze luchtfoto van fan account DLPReport.

Foto: DLPReport

Afwerking renovatie Buzz Lightyear Laser Blast:

Eind december deelde Disneyland Paris een blik achter de schermen van de populaire interactieve darkride Buzz Lightyear Laser Blast. Tijdens de renovatiewerken is zowel de binnenkant zoals de buitenkant onder handen genomen.

Het programma omvat opnieuw schilderen, modernisering van zowel de binnen- als buitenverlichtingseffecten, het toevoegen van LED-verlichting door de hele attractie, het vervangen van interactieve doelen, het waterdicht maken van de gevels en het dak, en het creëren van een nieuw grafisch ontwerp voor de ingang … Krijg een voorproefje van de foto hieronder!


Snow White and the Seven Dwarves & Les Voyages de Pinocchio:

De dark ride geïnspireerd op Walt Disney’s eerste geanimeerde klassieker wordt ook gerenoveerd momenteel, met updates voor alle blacklight verlichting die een nog spannendere visuele ervaring voor gasten zullen bieden. De schilders frissen ook alle attractie-scènes op en besteden speciale aandacht aan de Zeven Dwergen om deze fan-favoriete personages echt te laten opvallen.

De attractie ernaast, Les Voyages de Pinocchio, wordt ook opnieuw geverfd!


Indiana Jones and the Temple of Peril:

De onderhoudsteams werken er altijd aan om de gastervaring te verbeteren, dit keer door de mechanische stijging van de attractie te veranderen. Ze integreren een verandering in technologie die het opstijgen van het voertuig en het avontuur comfortabeler maakt voor de bezoekers.


Renovatie “It’s A Small World” fontein:

De onderhoudsmedewerkers van Disneyland Paris renoveren ook de grote fontein aan de ingang van de attractie  “It’s A Small World” en zorgen ervoor dat deze in uitstekende staat is om de gasten binnenkort weer te begroeten.Betegeleling Front Lot:

Alle vloeren aan de Front Lot zijn opgeknapt en slipvrij gemaakt.


Vervanging van toegangspoortjes Walt Disney Studios Park:

De testen met een nieuw type van toegangspoortje zijn succesvol verlopen en momenteel is Disneyland Paris bezig met verschillende oude toegangspoortjes te vervangen met nieuwe.

Archiefbeelden Mouseland

De Gazebo op Main Street, U.S.A:

Na 28 jaar de plek te zijn geweest waar gasten iconische foto’s maken voor het kasteel van Doornroosje, wordt het houten prieel in het hart van Town Square vervangen door een identiek ontworpen structuur, gemaakt van duurzaam harsmateriaal om ervoor te zorgen dat deze geliefde locatie “picture-perfect” voor vele komende jaren.

Foto: OutsidEars

Opknapbeurt Disney’s Newport Bay Club and Disney’s Sequoia Lodge:

Bij Disney’s Sequoia Lodge gaan de gevelrenovaties van verschillende hotelgebouwen door, terwijl bij het aangrenzende Disney’s Newport Bay Club nieuw landschap en een nieuw terrein is gecreëerd voor de ingang van het hotel aan de kant van Disney Lake. De iconische vuurtoren is ook volledig gerenoveerd!


Vernieuwing van de “Resort Hub”:

Disneyland Paris is ook bezig momenteel met het vernieuwen van de Resort hub met nieuwe tassen controle, nieuwe vloeren en nieuwe beplanting bij de ingang van de parken.

Foto: Cave Of Wonders (Twitter)

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *