Disney’s California Adventure Park opent met “A Touch of Disney”

Het is tijd om enkele van de bezienswaardigheden, geluiden en smaken van het Disneyland Resort te ervaren met A Touch of Disney, een nieuw event met beperkte capaciteit die begint op 18 maart 2021 in Disney California Adventure Park. A Touch of Disney biedt een aantal van de wereldberoemde gerechten en drankjes uit het Disneyland Resort, plus een kans om Disney-personages te zien, te winkelen voor de nieuwste Disney-merchandise en langs unieke fotolocaties te komen.Net als Mickey Mouse en Minnie Mouse gaan eten en plezier hand in hand, en gasten staan ​​weer voor een traktatie met churros, DOLE Whips®, de overheerlijke Monte Cristo sandwich plus nieuwe items om te ontdekken. Disney California Adventure staat bekend om zijn creatieve, fotowaardige keuken en dat betekent dat gasten speciale traktaties, plantaardige menu-items en nieuwe variaties op klassieke favorieten uit het hele resort kunnen verwachten.Terwijl gasten de magische Disney-omgeving herkennen op het moment dat ze het park binnenstappen, is A Touch of Disney anders dan een traditioneel bezoek aan de themaparken van Disneyland Resort.

A Touch of Disney zorgt voor een onvergetelijke gastervaring met een onderscheidende waarde. Het inleidende ticket van $ 75 is inclusief toegang, parkeren voor de ervaring bij Mickey & Friends-parkeergarage, onbeperkte downloads van Disney PhotoPass-foto’s gemaakt tijdens de dag van de ervaring en een A Touch of Disney-dinerkaart van $ 25 die geldig is voor de aankoop van eten en niet-alcoholische dranken.Vanaf 4 maart kunnen gasten een kaartje kopen voor A Touch of Disney voor bepaalde dagen van 18 maart tot 5 april 2021. Kaartjes voor deze ervaring worden vervolgens op doorlopende basis vrijgegeven voor datums totdat de ervaring eindigt. Tickets moeten vooraf en online worden gekocht op Disneyland.com voor een specifieke datum (afhankelijk van beschikbaarheid). Ticketprijzen zijn onder voorbehoud.Deze ervaring met beperkte capaciteit wordt aangeboden van donderdag tot en met maandag, van 12.00 tot 20.00 uur. Attracties blijven voorlopig gesloten.

Bijna 1.000 castleden zullen weer aan het werk gaan als gevolg van deze ervaring, plus de recente heropening van buiten dineren in Buena Vista Street.


About Post Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *