Disneyland Paris voegt plexiglas toe aan attractie wagentjes

FOTO’S: OUTSIDEARS

Het lijkt erop dat Disneyland Paris tijdens deze tijdelijke sluiting blijft sleutelen aan hun veiligheidsmaatregelen. Zo was er eind oktober 2020 de “Stand-By Pass” geïntroduceerd als hulpmiddel dat Disney meer grip kon hebben over de wachttijden/wachtrijen en vanaf nu duiken er ook verschillende beelden op van plexiglas in de wagentjes van Peter Pan’s Flight en in de simulatoren van Star Tours: The Adventures Continue.

Het idee komt uiteraard overgewaaid van Walt Disney World waar momenteel reeds al populaire attracties zoals Rise Of The Resistance, Mickey & Minnie’s Runaway Railway en Frozen Ever After plexiglas hebben gekregen.

Rise Of The Resistance (foto: BlogMickey)

Met de toevoeging van meer plexiglas in Disneyland Paris kan uiteindelijk de capaciteit van de attracties terug een beetje omhoog zonder dat er zitjes moeten leeg blijven.

Als Disneyland Paris nog meer plexiglas gaat toevoegen dan enkel in Peter Pan’s Flight en Star Tours: The Adventures Continue is momenteel niet duidelijk. Wel is reeds bevestigd door het Franse resort dat het “Stand-By Pass” systeem (in Disneyland Paris APP) waarbij je in een digitale wachtrij staat uitgebreid zal worden naar meer attractie wanneer de Disney Parken zullen heropenen.

About Post Author

Een reactie achterlaten