Disneyland Paris verrast fans met update van de gesloten parken

De officiële fangroep van Disneyland Paris “Insidears” verrassende hun fans vandaag met een nieuwe show “Insidears Live From The Magic At Disneyland Paris” waarbij we een (digitale) blik kregen op de werken die momenteel aan de gang zijn achter de gesloten poorten.

Tijdens de eerste aflevering kregen we van presentators Matthias en Chloe een blik hoe verlaten het Franse Disney resort deze dagen is met lege wandelpaden waar normaal dagelijks een hele hoop bezoekers over lopen. De enigste mensen die momenteel in de parken lopen zijn de cast members die ons geliefde resort onderhouden tijdens deze uitzonderlijke periode.

Main Street USA:

Als eerste kregen we een blik op iets wat nog niet bekend was bij de fans maar heel Main Street USA krijgt een opfrisbeurt. Het was wel al reeds geweten dat de Gazebo opnieuw volledig opgebouwd zou worden, maar Disneyland Paris geeft nu toe dat ze ook bezig zijn met het renoveren van enkele facades en de binnenkant van Market House Deli.


Les Voyages de Pinocchio:

Daarna nemen de presentators Matthias en Chloe ons mee naar Fantasyland waar we uitgenodigd worden voor een blik binnen in de attractie “Les Voyages de Pinocchio“, die momenteel ook een onderhoudsbeurt ondergaat. Zo krijgt het decor van de attractie een nieuw laagje verf en updates voor de blacklight verlichting.

Origineel was het de bedoeling dat deze renovatie pas later zou plaatsvinden maar door de tijdelijke sluiting van de parken was er besloten om al te starten met het renoveren, zo kunnen de gasten opnieuw genieten van deze attractie zodra het resort weer kan heropenen.


Tower Of Terror:

Als afsluiter kregen we ook nog een blik in het Hollywood Tower Hotel waar een onderhoudsteam bezig is met verfraaiingswerken in de wachtruimtes.


Verder kregen we helaas geen blik op de andere projecten waar Disneyland Paris momenteel aan bezig is zoals het Kasteel die momenteel al bijna volledig in de stijgers staat.

Maar het lijkt erop dat we binnenkort nog filmpjes mogen verwachten van de nieuwe Live From The Magic show! Dus blijf ons volgen voor de laatste nieuwtjes vanuit Disneyland Paris.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *