Disneyland Paris Tickets

Het belangrijkste item voor een bezoek: je inkomtickets !


Wanneer je aankomt de Disney Parken heeft iedereen boven de 3 jaar een ticket nodig om binnen te mogen. En ook al is de makkelijkste weg het ticket gewoon ter plaatse te kopen aan de kassa’s is het toch aangeraden dit op voorhand te doen en online om zowel te geld als tijd te besparen.

Hoeveel dagen?


Wil je Disneyland Paris bezoeken voor 1 dag of voor meerdere dagen? Je kan tickets kopen van 1 tot 5 dagen, tickets van 2 tot 5 dagen geven automatisch toegang tot zowel het Disneyland Park als het Walt Disney Studios Park. Bij tickets voor 1 dag moet je kiezen welke van de twee parken je wilt bezoeken of kan je met een supplement kiezen om ze ook beiden te bezoeken om één dag.

KOOP JE TICKETS hier >

Voor een volledig bezoek aan het Disneyland Park is het ideaal hier 2 dagen voor te rekenen en voor het Walt Disney Studios Park is 1 dag zeker genoeg. Hoe langer je blijft hoe meer je het naar je zin zal hebben, hoe minder stress je zal hebben en hoe meer tijd je hebt om alles in je op te nemen en je ook kan profiteren van de kortste wachtrijen bij de attracties zoals vroeg in de dag of later in de avond.

Tips voor goedkopere tickets


  • Koop altijd je tickets online. Je bespaart niet alleen geld maar ook tijd, omdat je niet meer aan de kassa’s moet aanschuiven en onmiddellijk in de parken kan.
  • Plan je bezoek in het laagseizoen. Online kan je gedateerde tickets kiezen, die zijn dan enkel geldig op de dag van je bezoek. Hier kan je kiezen voor dagen wanneer het laag seizoen is en daardoor ook minder moet betalen voor uw ticket.
  • Tickets verhogen vaak tijdens de Lente van prijs, maar de niet-gedateerde tickets dat je ook online kan kopen zijn een volledig jaar geldig na aankoop. Als je ze koopt voor de prijsverhoging kan je alvast dit besparen.
  • Ga je meer dan 3 dagen naar Disneyland Paris, bekijk dan zeker ook eens de jaarpassen. Als je de prijzen vergelijkt tussen meerdaagse tickets en jaarpassen kan je het soms beter zijn een jaarpas te kopen, aangezien je dan ook van verschillende kortingen kan genieten op eten, souvenirs, parking, … En je kan hetzelfde jaar nog eens terug gratis.

Promoties


Soms zijn er aanbiedingen voor de tickets van Disneyland Paris zoals “Volwassenen aan kinderprijs”. Deze aanbiedingen zijn tijdelijk en worden niet op voorhand aangekondigd.

Check daarom altijd eens de huidige aanbiedingen op de site van Disneyland Parijs >

About Post Author