Disneyland Paris stelt zijn heropening uit tot nader order

Het was eigelijk al een beetje te verwachten maar nu is het officieel! Disneyland Paris stelt zijn heropening opnieuw uit, deze keer durft het Franse Disney resort geen nieuwe datum te plakken voor een toekomstige heropening.

De CEO van Disneyland Paris Natacha Rafalski sprak de fans en cast members toe in een video die ze deelde op haar Instagram na dat het nieuws bekend geraakte. In de video vertelt ze de reden waarom Disneyland Paris zal gesloten blijven en dat is door de slechte coronacijfers in Frankrijk en door de reisbeperkingen in Europa.

In de video hint Natacha Rafalski ook naar de projecten waar Disneyland Paris momenteel bezig mee is zoals de renovatie van vele attractie, de renovatie van het kasteel van Doornroosje, Cars Road Trip en Hotel New York: The Art Of Marvel.

Ook al staat er momenteel geen datum geprikt als heropening blijft de CEO van Disneyland Paris optimistisch en verwacht het Franse Disney resort binnenkort meer informatie te kunnen delen over een toekomstige heropening.

Origineel was Disneyland Paris van plan om de Disney Parken opnieuw te heropenen vanaf 2 april 2021. Momenteel zijn 4 van de 6 Disney resorts wereldwijd open en met de heropening van Disneyland California inzicht zal binnenkort Disneyland Paris het enigste gesloten resort zijn.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *