Disneyland Paris schrapt bijna alle shows door coronavirus

Er speelde gisteravond heel wat geruchten online dat Disneyland Paris extra maatregelingen zou genomen hebben om verspreiding van het coronavirus tegen te houden.

Gisteren vermelde we nog dat er geruchten waren dat de avondspektakels Disney Illuminations en Star Wars: A Galactic Celebration niet meer zouden spelen om te voorkomen dat er veel volk zou samen komen. Maar volgens recente informatie zullen ook Frozen 2: Een Betoverende Reis, Disney Stars On Parade, alle Star Wars shows en zelfs de prinsessen promenade die speciaal 2 dagen geleden in premiere ging wegens de sluiting van het Prinsessen Pavilion geannuleerd zijn.

De shows die wel nog te zien zijn zoals Mickey And The Magician, Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular en de Wild West Show in Disney Village zullen wel nog doorgaan maar met een beperkte capaciteit.

Enkel de attracties zijn momenteel open en meet & greets met niet face characters zijn ook nog beschikbaar.

Disneyland Paris is nog niet volledig gesloten maar als er nog veel maatregelingen bij zullen komen zou het Parijse resort ook waarschijnlijk net als de Aziatische Disney parken haar deuren sluiten.

About Post Author