Disneyland Paris REPORT: Trip 15 augustus 2020

Hallo en welkom bij weer een nieuw dagboek bericht van een trip naar Disneyland Parijs op 15 augustus 2020

Ondertussen is Disneyland Paris al een maand lang terug open en sindsdien is het terug een stukje drukker en ook is er meer te beleven.

? 10u00

We zijn weer terug in Disneyland Paris en komen binnen met een beetje een raar gevoel. De tassencontrole van Disneyland Paris ziet er nu anders uit. Een stuk groen is weggehaald voor extra tenten te installeren en daarmee lopen we nu op een stukje van Disneyland Paris waar we voor de eerste keer oplopen.


? 10u30

We lopen richting Disney Village voor een ballonvluchtje in de PanoraMagique, de perfecte manier om je dag te starten in Disneyland Paris. We hadden veel ruimte voor ons alleen in de ballon dus konden daarmee ook genieten van een groot deel van het uitzicht.


? 11:30

Minnie haar meet & greet plaats is verplaatst van Frontierland naar Adventureland en net 1 week voor de Jungle Book Jive terug zal beginnen heeft ze alvast haar Jungle outfit aangetrokken en ging ze op de foto met fans die zeer tevreden waren met de speciale outfit die ze aanhad.

? 12:30

En dan het moment waar waarschijnlijk veel mensen hebben op gewacht.. De terugkeer van live entertainment in Disneyland Paris, en we beginnen met een klepper van formaat want The Lion King: Rhythms of the Pride Lands is terug in Disneyland Paris.

Door de veiligheidsmaatregelen van Disneyland Paris kan je enkel het theater betreden met een Lineberty reservatie. Let wel op want vandaag waren ze allemaal binnen een paar seconden uitverkocht.


? 13:30

Over entertainment gesproken, er zijn nog steeds geen grote parades maar momenteel zijn er wel nog steeds kleine cavalcades. Vandaag nam Merida plaats in de prinsessenkoets.


? 14:00

Hoog tijd om iets te eten. En gelukkig kan dat eindelijk terug in ons favoriete restaurant BBQ Cookout in Frontierland.

Voor dat Disneyland Paris sloot was het restaurant ook wel open maar in een redelijk dure buffet formule en vanaf nu hebben ze besloten om terug het “quick service” aanbod te serveren.


? 15:00

Tijd om even een beetje te rusten in het achterste stukje van Fantasyland.


? 16:00

En onze telefoon rinkelt opnieuw met de melding dat we weer richting het Frontierland Theater mogen gaan voor onze 2de reservatie om te gaan kijken naar de Lion King show.


? 17:00

Tijdens onze bezoeken aan Disneyland Paris nemen we ook altijd onze tijd om alle winkeltjes te bezoeken om te kijken naar nieuwste merchandise.

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste merchandise in Disneyland Paris volg dan zeker ook onze nieuwe facebook groep. -> https://www.facebook.com/groups/mouselandshoppingservice


? 18:00

Om onze dag te eindigen nemen we nog even snel een ritje in (Hyper)Space Mountain.


Einde van de dag. Na een vermoeiende en warme dag besliste we al om richting de uitgang te lopen en terug naar huis te gaan. Tot een volgende keer!

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *