Disneyland Paris REPORT: Trip 1 oktober 2020

Terug in Disneyland Paris voor een kort tripje speciaal voor het Halloween seizoen die afgelopen weekend reeds begonnen was.10u00

Aankomst aan het Disneyland Park. We zien dat ook het bloementapijt van Mickey Mouse een speciaal kleurtje gekregen heeft.


10u15

Sinds de heropening van Disneyland Paris, staan de Disney figuren je op te wachten op het Main Street Station, maar speciaal voor Halloween hebben Mickey & Minnie hun Halloween outfit aangetrokken.10u30

Eerst punt op de agenda: de talrijke Disney figuren op Town Square begroeten die speciaal voor het Halloween seizoen verkleed zijn.


10u45

Zoals je ziet is het Disneyland Park opnieuw feestelijk en kleurrijk versierd voor het seizoen.


11u00

Vergeet niet om ’s morgens ook snel eens door te wandelen naar de ingang van Frontierland want daar staat de pompoenfiguren je op te wachten.


11u30

Snel even kijken om iets te eten voor iedereen hetzelfde denkt. En deze keer kiezen we voor Café Hyperion, waar ze een speciale Halloween menu hebben.12u00

En vlug na het eten naar Main Street USA, want in de namiddag zijn er niet aangekondigde Halloween Cavalcades. Eén grote Halloween parade is er dit jaar niet, maar de wagens van de parade worden opgesplitst in 4 mini cavalcades. De uren worden niet bekend gemaakt dus je moet wat geluk hebben om ze allemaal te zien, of veel tijd in Main Street doorbrengen in de namiddag.


14u00

En we mogen niet vergeten om ook snel eens naar het Walt Disney Studios Park te gaan, er valt momenteel weinig in dat park te beleven maar er is wel iets speciaal voor Halloween. Want dit jaar moet je naar het Studio Theater gaan om de Disney Villains te zien.

16u00

We hebben met opzet gewacht tot op het einde van de dag om naar de Meet Mickey Mouse locatie te gaan in Fantasyland om zo langere wachtrijen te vermijden. Bij Meet Mickey Mouse kan je niet je favoriete Disney figuren zien in Halloween stijl. De figuren variëren tussen Mickey, Goofy, Pluto, Donald en Minnie.

17u00

Terwijl je in het Disneyland Park rondloopt komen er ook nog enkele onaangekondigde gasten tevoorschijn. Zo kan je inééns opgeschrikt worden door Ursula op de Royal Castle Stage of door Malafide achteraan op het kasteel.


18u00

De dagen zijn kort tijdens de week en daarom is het alweer tijd om te vertrekken, maar niet voordat we uitgezwaaid worden door Mickey en Minnie die alweer een andere Halloween outfit hebben aangetrokken.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *