Disneyland Paris plant verrassing voor fans ter gelegenheid van 29ste verjaardag

Disneyland Paris is ons niet vergeten ondanks dat het volledige resort al reeds gesloten is sinds eind oktober 2020, want Disneyland Paris wilt op 12 april toch op een bescheiden manier met ons de 29ste verjaardag vieren van het Franse Disney Resort.Iedereen is uitgenodigd op 12 April 2021 (20 uur) om te genieten van de virtuele verjaardag show van Disneyland Paris vol met speciale gasten die terugblikken op het verleden en de toekomst van Disneyland Paris.

We kijken vooruit naar de nabije toekomst van het Franse Disney Resort met Beth Clapperton van Walt Disney Imagineering en David Duffy, Vice President of Entertainment.

En er zal ook gepraat worden over de toewijding van Disney VoluntEARS en we zullen ook het genoegen hebben om een van de voormalige presidenten, Philippe Bourguignon, te verwelkomen voor een moment van uitwisseling met Natacha Rafalski.


Op 12 april 2019 organiseerde Disneyland Paris al een soort vergelijkbaar event om de verjaardag van Disneyland Paris te vieren met de besloten fangroep InsidEars. Door corona organiseert Insidears dit jaar een virtuele versie van het fanevent, ook zeer vergelijkbaar met kerstshow van vorig jaar in december.


About Post Author

Een reactie achterlaten