Disneyland Paris mag eind juni terug open

De Franse regering heeft vandaag een volgende fase in het heropenen van Frankrijk aangekondigd. Tijdens deze persconferentie werd ook een nieuwe kaart van Frankrijk getoond met de verschillende zones. Daarop kan je zien dat het grootste deel van Frankrijk nu in groene zone verkeerd, alleen de regio rond Parijs is nog geen groene zone.

Daarvoor was dit volledige gebied samen met het noordoosten van Frankrijk nog een rode zone. De regio Il-de-France waar ook Disneyland Paris gelegen is, is dus veranderd van een groene zone naar een oranje zone. Alvast een stap in de goeie richting.

In groene zones is gaan veel zaken terug open vanaf 2 juni, de oranje zones moeten nog wachten tot 22 juni 2020, en daar zit ook Disneyland Paris bij. Attractieparken in een oranje zone mogen dus terug open vanaf 22 juni 2020.Het valt nog af te wachten als Disneyland Paris zal open gaan op 22 juni 2020 of als ze zelf met een nog latere datum gaan komen. Tegen eind juni gaan alvast de grenzen terug open zijn en vanaf 2 juni is ook het limiet om uw maximaal 100km te verplaatsen in Frankrijk niet meer van kracht, twee belangrijke factoren voor Disneyland Paris aangezien ze ook gasten nodig hebben die van verder komen of van andere landen om hun hotels te vullen en om die manier rendabel te zijn.

Ze hebben ongeveer nog een maand om zich voor te bereiden en eventueel Cast Members op te leiden met bepaalde nieuwe maatregelen, hopelijk is dit voldoende en kunnen we binnen minder dan 4 weken terug naar Disneyland Paris.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *