Disneyland Paris laat jaarpashouders in de kou staan

Sinds gisteren kunnen jaarpashouders van Disneyland Paris al een plekje reserveren voor de maand maart 2021. Helaas heeft Disneyland Paris nog steeds niet de dagen van de jaarpassen verlengt met het aantal gesloten dagen waardoor veel jaarpassen zo gezegd vervallen zijn en hierdoor heel wat mensen niet kunnen reserveren zoals het hoort.

⚠( UPDATE 19 Januari 2021: Ondanks dat Disneyland Paris niet zal openen in februari zullen de verlengingen van de jaarpassen wel binnenkort toegevoegd worden volgens Disneyland Paris.)

Het technisch probleem is momenteel al bekend bij Disneyland Paris en eerder kon je telefonisch of via een chat verbinding terecht om een (interne) reservatie te maken voor februari 2021. Echter maar helaas weigert Disneyland Paris tot heden om nog interne reservaties te maken via deze kanalen. Enkel voor mensen die een boeking hebben of willen maken voor een Disney hotel krijgen een uitzondering.

Waneer de extra dagen waarvan de Disney parken gesloten waren zullen toegevoegd krijgen is momenteel niet bekend. Naar verwachting zal dit pas gebeuren vlak voor de heropening Disneyland Paris in februari. Als er extra capaciteit zal vrijgemaakt worden voor jaarpashouders die door de technische problemen niet hebben kunnen reserveren wordt niet gegarandeerd door een woordvoerder van Disneyland Paris.

Helaas worden momenteel jaarpashouders niet meer verder geholpen met een jaarpaspoort op zak van 299 (Magic+) a 449 (infinity) euro, enkel als ze extra betalen om te overnachten in een Disney hotel.

Ook een veel voorkomend probleem is dat bij veel gezinnen de éne persoon wel kan reserveren en de ander van het gezin niet wegens een verschillende vervaldatums.

Hopelijk lossen ze deze problemen rap op in Disneyland Paris.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *