Disneyland Paris kondigt startdatum 30ste verjaardag aan

Op 12 april 1992 verwelkomde Disneyland® Paris officieel voor het eerst gasten na jaren van verbeelding, planning en ontwikkeling om de magische droom van Walt Disney tot leven te brengen in Europa. Drie decennia later is het resort blijven uitbreiden met nieuwe verhalen, personages en avonturen, waaronder geliefde franchises zoals Pixar, Star Wars en Marvel, en werd het de nummer één toeristische bestemming in Europa.


Met een belangrijke mijlpaal die in slechts 6 maanden nadert, kunnen gasten anticiperen op meer magie aan de horizon wanneer Disneyland Parijs op 6 maart 2022 het 30-jarig jubileum begint. Deze once-in-a-lifetime viering van het betoverende verleden en de opwindende toekomst van het resort nodigt gasten uit om een ​​stralend nieuw tijdperk binnen te gaan waar ze groter zullen dromen, luider zullen lachen en breder zullen glimlachen. Het 30-jarig jubileum van Disneyland Parijs creëert een feestelijke sfeer en biedt tal van speciale ervaringen in Disneyland® Park, Walt Disney Studios® Park en het hele resort.

De cast members van Disneyland Paris zullen centraal staan ​​in het feest, ze leveren de kenmerkende service van het resort en overtreffen elke dag de verwachtingen van de gasten door er alles aan te doen om elk bezoek speciaal te maken.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *