Disneyland Paris gaat weer open op 17 juni 2021

Na 200 dagen gesloten te zijn kondigt Disneyland Paris vandaag aan dat het opnieuw zal heropenen vanaf 17 juni 2021!


Magisch nieuws! Disneyland Paris kondigt vandaag aan dat het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park, Disney’s Newport Bay Club en Disney Village weer open gaan op 17 juni. 

Het is tijd om weer te genieten van de iconische attracties en de Disney Figuren. En er is ook nieuwe magie te beleven: nieuwe selfie spots en verrassingsoptredens met de Disney Figuren, de nieuwe attractie Cars ROAD TRIP en binnenkort de opening van Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel. Boekingen kunnen worden gemaakt met flexibele boekingsvoorwaarden voor zowel verblijven als toegangstickets. 

Gasten kunnen opnieuw hun favoriete attracties ervaren in beide Parken, van de spannende Star WarsTM: Hyperspace Mountain en The Twilight Zone Tower of Terror tot de familievriendelijke Peter Pan’s Flight en Ratatouille: The Adventure. Dankzij het werk van Magic Keepers tijdens de tijdelijke sluiting, ziet het resort er mooier uit dan ooit met haar perfect onderhouden 400 hectare groene gebieden en 7400 vierkante meter bloembedden. 


Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel
Met de langverwachte opening van Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel op 21 juni, toont Disneyland Paris haar toewijding om voortdurend te investeren in de gastervaring en de succesvolle strategie om meer Disney verhalen in haar hotels te brengen. Dit ambitieuze hotel viert de Marvel Superhelden en hun verhalen, maakt Marvel dromen machtiger dan ooit en dompelt gasten
onder in de cultuur en levendige energie van New York City. Dit viersterrenhotel, ingericht als een kunstgalerie in New York, brengt een eerbetoon aan de thuisplaats van vele Marvel Superhelden en hun bedenkers en biedt eersteklas comfort en persoonlijke service.


OPENING DISNEY HOTELS

Disney’s Hotel Newport Bay: 17 Juni 2021

Disney’s Hotel New York – The Art Of Marvel: 21 juni 2021

Disney’s Hotel Cheyenne: 1 Juli

Davy Crockett Ranch: 13 juli

Tot nu toe zijn er geen andere datums aangekondigd


About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *